Lambs of Dreams: la cules de vise cu mieii


Noaptea, oamenii sunt ajutaţi să doarmă de către zâne care le aduc vise magice, şi care apoi dimineaţa adună visele şi scriu despre ele în Cartea Viselor. O zână a vărsat din greşeală sticluţa cu vise şi toate cuvintele din Carte au dispărut. Ea trebuie să meargă acum în lumea oamenilor, şi cu ajutorul mieilor magici să îşi repare greşeala. Oamenii au nevoie să numere oile ca să poată adormi, şi atunci visele ies din capul lor şi zâna poate să le culeagă. Atâta timp cât este noapte…

img72

Sarcina noastră în joculeţul Lambs of Dreams, simpatic din punctul de vedere al graficii, dar atrăgător poate mai mult pentru cei mai mici prin acţiunile pe care le avem de făcut, este aceea de a trimite mieii la fiecare casă, atunci când apare deasupra căsuţei un desen cu un miel şi de asemenea numărul de miei de care este nevoie. Avem un timp limitat să trimitem mieii la fiecare casă, dar şi un timp limitat pe nivel, pentru a aduna un anumit număr de puncte. Descoperind diverse cuvinte – dacă culegem pietrele preţioase dacă apar – putem vedea apoi în cartea viselor ce semnificaţie are dacă visezi un anumit lucru.

img73 img76

img75 img77

Putem să şi cumpărăm diverse articole care ne ajută, pentru început de exemplu baterii care îi fac pe miei să fie mai rapizi pentru un timp, sau multiplicatori de miei. Începem cu trei miei şi trei căsuţe, pentru ca apoi să crească atât numărul lor cât şi acela al mieilor care trebuie să meargă la o casă. Acţiunea mai este complicată şi de diverse culori de oiţe, de semafoare pe care trebuie să dăm click ca să se facă verde… Constituie o oarecare provocare să fim atenţi să nu lăsăm mieii să stea degeaba, să le mai dăm din când în când baterii ca să ajungă la timp… Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *