Pearl Diversion: trăgători cu perle


Atractivul joc Pearl Diversion, în care personajul cu care jucăm este o caracatiţă foarte simpatică, este un fel de match 3, dar în care trebuie să tragem cu perle de diverse culori în rândurile de perle care înaintează spre noi, pentru a goli spaţiul de joc de toate perlele. Povestea jocului este aceea că peştele dragon vrea să scape de toate caracatiţele care trăiesc fericite în reciful de corali, jucându-se cu perle de diferite culori. El a ascuns peşti pirania în perle, creând astfel o diversiune. Călăuzite însă de nişte peşti înţelepţi, caracatiţele învaţă să facă faţă acestei situaţii, şi bineînţeles situaţia e salvată de una dintre ele, eroina noastră.

img78

Ea are în "mâini" două perle, cea curentă şi următoarea. Putem ţinti cu perla într-o scoică goală, sau spre una cu o perlă de altă culoare, caz în care facem schimb între ele. Putem şi să schimbăm între ele perlele pe care le ţine caracatiţa, cu click-dreapta. Scopul este de a alcătui formaţiuni de cel puţin 3 perle de aceeaşi culoare, care dispar. Dacă nu am făcut nici o grupare de 3, rândurile de perle înaintează spre noi, şi când ajung la noi pierdem o viaţă. Putem însă câştiga vieţi noi din piesele-bonus – cele cu inimioară. Alte piese speciale – pe care le putem şi cumpăra sau la care le putem mări raza de acţiune dacă adunăm suficiente monede pe parcursul jocului – distrug mai multe piese pe orizontală sau verticală, ne dau bani…

img84 img81

img83 img79

De la un nivel la altul – sunt 200 în total – jocul devine bineînţeles tot mai provocator: mai multe rânduri de perle, mai multe culori… Iar peştele dragon face tot posibilul să ne bage beţe în roate: trimite din când în când păianjeni de apă de a căror pânză este mai greu de scăpat; ne trimite şi perle negre care dispar doar dacă au ajuns cel mai în faţă pe rândul pe care se află; la nivele bonus, trimite să ne atace nişte rechini-zombie. La unele nivele avem un contor, care face ca rândurile să înainteze şi numai dacă stăm prea mult pe gânduri. Sugestie: dacă nu puteţi la un moment dat forma o grupare de 3, întrebaţi-vă cu care perlă de pe tablă v-ar fi util să o schimbaţi pe cea din mână, ca să o folosiţi apoi la vreo grupare? Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *