Din nou în febra gătitului: Restaurant Rush


Oare care gen de joc deţine recordul ca număr de jocuri care îl abordează? Cu siguranţă match 3 se află printre candidaţi, cu toată gama de jocuri care introduc fiecare diferite variaţii pentru a face jocul incitant ca să atragă cumpărătorii. Am văzut acest gen de joc folosit pentru a conduce diverse "afaceri", între acestea venind acum rândul, în Restaurant Rush, unui lanţ de restaurante în mai multe oraşe din lume, unde lucrează eroina noastră principală, pentru a câştiga experienţa necesară ca să poată apoi să construiască o şcoală de bucătari. Clienţii vin unii după alţii la restaurant, fiecare cu comanda lui, la care este nevoie de anumite ingrediente pe care trebuie să le adunăm prin alcătuirea de formaţiuni de minim 3 ingrediente de acelaşi fel.

img92

Trebuie să învăţăm să cunoaştem fiecare tip de client: care are mai multă răbdare şi care se enervează cel mai repede şi ne plăteşte astfel mai puţin. Este drept că uneori ţine şi de noroc dacă avem sau nu la îndemână ingredientele de care este nevoie pentru clientul cel mai nerăbdător, dar putem măcar să ne concentrăm asupra lui cu mijloacele care ne sunt la dispoziţie pentru a-l face mai fericit: să îi dăm diverse deserturi sau să îi punem muzica favorită. Avem de asemenea diverse metode pentru a obţine mai mulţi bani de la ei: dacă le servim, pe lângă comanda lor, supă sau ceai cu gheaţă. Supa, ceaiul şi alte bonus-uri care apar în spaţiul de joc sunt disponibile după un anumit număr de ingrediente luate. Din când în când suntem invitaţi şi să participăm la concursuri de gătit: cât mai multe feluri de mâncare într-un timp dat.

img93 img94

img95 img96

Avem de realizat în fiecare zi, într-un timp dat, o sumă minimă de bani, sau o sumă pentru a fi experţi. Primim de asemenea monede de aur dacă strângem întreaga sumă sau dacă realizăm şi alte scopuri secundare ale fiecărui nivel, cum ar fi să servim un anumit număr de clienţi sau un anumit număr de supe, să reuşim ca nici un client să nu se enerveze… Cu monedele putem cumpăra reţete noi, deserturi sau muzică pentru clienţi, ne putem îmbunătăţi aparatura din bucătărie sau putem creşte calitatea ingredientelor. Dacă încheiem jocul în Story Mode, se deblochează Arcade Mode, în care putem relua nivelele jucate. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. valentina spune:

    Este cel mai misto joc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *