FileSavr: până la… 10GB


Cine ar vrea să transmită cuiva ceva de 10GB??? Hmmm… Şi ceva legal (nu filme)! Haideţi să presupunem că poate exista un astfel de scenariu. FileSavr.com vă ajută în acest caz, fiind un nou venit pe piaţa siturilor pentru încărcări (upload) de fişiere. Situl e suficient de nou pentru a nu avea nici măcar o reclamă pe el, reducându-se în mare măsură la butonul de selectare & încărcare fişier. În testele pe care le-am făcut s-a mişcat repede, ceea ce e bine. Am căutat o pagină de prezentare a produsului dar nu am găsit-o.

img250

Tot ce găsim – pentru moment – este la pagina About Us, cu trei întrebări şi trei răspunsuri.

  1. De ce face asta FileSvr? Pentru a face procesul mult mai simplu şi pentru că ştim cât de enervant este să nu poţi schimba fişiere cu alţii.
  2. Cât timp sunt păstrate fişierele? Pentru totdeauna atâta timp cât sunt descărcate.
  3. Limita de încărcare e chiar 10GB? Da

Sesizaţi răspunsul la întrebarea 2: "pentru totdeauna… atâta timp cât sunt descărcate". Neclar. Lipseşte frecvenţa. Probabil în curând vom citi modificarea gen: "fişierele vor fi şterse doar dacă nu au fost descărcate timp de x zile/luni". În fine… FileSavr nu e pentru păstrat fişiere pe vecie ci pentru schimbat cu alţii. Dacă limita altor servicii vă deranja, pragul de 10GB cred că e greu să încurce pe cineva.

Am aflat de FileSavr din articolul The 5 Best Free File Hosting Services To Store Your Files! Acolo mai găsim enumerate:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *