TheMostClickedButton.com


La rubrica de întrebări a site-ului pe care doresc să vi-l prezint găsim: „De ce există acest site?” este „De ce nu?” Sunt sigur că cei mai mulţi dintre dvs. vor fi de aceeaşi părere cu mine: ideea care stă în spatele site-ului este interesantă, însă rostul său nu poate fi definit. Deci, dacă aveţi ceva timp la dispoziţie (poate ultimele momente de vacanță) sau sunteţi plictisiţi de monotonia vieţii cotidiene vizitaţi pentru un moment (sau sute, mii, …, chiar milioane) site-ul TheMostClickedButton.com. V-aţi prins? Ideea este ca vizitatorii să dea click-uri pe butonul roşu. Dacă vă înregistraţi puteţi urmări click-urile dvs. şi poate ajungeţi în Top 10 Clickers şi doborâţi recordul înregistrat la momentul respectiv (ieri era de peste 1.730.000, adică un milion o sută şaptezeci şi trei de mii de click-uri ale unei singure persoane şi aceasta deşi în contul unui utilizator sunt indexate doar click-urile din ultimele 30 de zile).

Pentru a citi acest articol aţi avut nevoie de cel mult un minut. Câte click-uri aţi fi dat în acest timp pe butonul roşu? (Între noi fie vorba: Ambele acţiuni nu au avut nici un rost. Treceţi şi citiţi cu interes următorul articol pe CNet.ro! 😉 )


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Sorin spune:

    E adevarat ca utilitatea apasarii „celui mai apasat buton” este cit se poate de i-nutila (!), dar am avut placerea (si rabdarea) sa dau si eu la click-uri, sub click-uitorul numele „sunshine64sm” si ajungind pina pe locul 6, cu 38.384 de puncte. E adevarat, ca in top am intrat numai pe penultimul loc, noua pozitie fiind data prin eliminarea altor concurenti (topul este valabil pentru „activitatea” din ultimele 30 de zile). 😀 funny 😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *