Aproape 100 de fundaluri la 300dpi


DragonArtz a publicat acum câteva zile 94 de fundaluri (backgrounds) la 300dpi, în format PNG, dimensiune 4167×4167 pixeli. Personal nuanţele alese nu mi se par cel mai adesea inspirat combinate, dar între zecile de imagini ceva-ceva tot găseşti. La dimensiunea şi rezoluţia la care sunt disponibile, fundalurile pot fi utile atât celor care lucrează pe web (pentru webdesign) cât şi celor care lucrează în domeniul tipăriturilor. Evident, după nevoie îţi poţi decupa o parte din imagine, pentru un header de sit sau altceva. Toate imaginile fac împreună peste 60MB, puşi spre descărcare de pe DepositFiles şi RapidShare – drept urmare viteza de descărcare s-ar putea să nu fie cea mai teribilă, în funcţie şi de momentul din zi.

img17

O altă posibilă utilizare ar putea fi pentru a crea nişte wallpapere abstracte. Vedeţi mai jos un test în viteză făcut în Paint Shop Pro, folosind instrumentul Tubes pus la dispoziţie de acest program. Dacă nu vă plac fundalurile oferite de DragonArtz, nici o problemă… vă puteţi crea singuri. Vă recomand un articol ceva mai vechi, de vreo 2-3 săptămâni: 40 Cool Abstract And Background Photoshop Tutorials. Aruncaţi o privire pe respectivul articol care include suficiente capturi ca să vă incite. Dacă sunteţi măcar un mediu mânuitor al Photoshop-ului (GIMP, Paint Shop Pro şi altele merg pe aproape, cu adaptările de rigoare) atunci merită să încercaţi să vă creaţi propriile fundaluri: cu nuanţele pe care le doriţi, elementele pe care le doriţi, dispuse cum doriţi, în ce direcţie doriţi…

img18

Apropo de Hongkiat şi Photoshop: acum câteva luni a scris articolul 22 best Photoshop text effects Photoshop tutorials, continuat cu partea a doua acum câteva zile: 50+ Great Photoshop Text Effect Tutorials, Part II .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *