Pregătiri pentru primele Jocuri Olimpice


Oamenii i-au promis lui Zeus, care se plictisea sus în Olimp, că vor organiza în cinstea lui primele Jocuri Olimpice. Odată încheiate pregătirile necesare, cu o seară înainte de începerea JO au decis să sărbătorească cu ajutorul lui Dionis… şi au ajuns de fapt să distrugă tot ceea ce au aranjat. Sarcina noastră este ca, în The First Olympic Tidy Up, de-a lungul a 50 de nivele, să "facem curăţenie" după distrugerile făcute de ei; după fiecare nivel de joc completat se renovează câte o porţiune dintr-un stadion, dintr-o sală sportivă… Nu ne murdărim mâinile măturând sau construind, dar aceasta nu înseamnă că e uşor.

img41 img42

Este vorba de un joc de logică ce aminteşte de Solitaire, dar aici avem amfore, şi nu cărţi de joc. Fiecare amforă este numerotată, şi trebuie să le aşezăm în ordine crescătoare una peste alta. O amforă o putem pune pe un nor gol sau peste una cu numărul mai mic cu 1 decât al ei; putem muta şi o coloană de mai multe amfore puse deja în ordine. Când am realizat o coloană de amfore de la 1 la numărul maxim de la acel nivel, această coloană dispare. Diverse noutăţi şi complicaţii de la un nivel la altul fac jocul incitant pas cu pas. Avem de făcut coloane tot mai mari, şi tot mai multe, avem şi amfore prinse în piatră, la care nu le vedem numărul.

img43 img44 img45

Mai avem de asemenea amfore de mai multe culori; putem să facem o coloană cu numere consecutive din amfore de mai multe culori, dar nu putem muta o coloană multicoloră. La unele nivele putem stabili noi când să vină rânduri noi de amfore. Cu punctele acumulate putem şi să cumpărăm diferite puteri speciale care să ne ajute în joc. Până acum am descris în principal modul de joc Campaign. În modul Custom putem să ne compunem noi propriile nivele, setând numărul de amfore, culorile lor, numărul de amfore ascunse… Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *