Cum putem cumpăra jocuri?


Oana scrie de mai bine de un an, aici pe CNet.ro, recenzii de jocuri comerciale. Peste o sută de jocuri – vedeţi aici. Majoritatea jocurilor sunt de pe BigFishGames şi chiar dacă nu sunt de acolo (ci de pe Alawar sau alte surse) oferă o oră de joc gratuit. O oră poate fi suficient pentru a testa un joc, chiar pentru a te distra… dar dacă jocul te prinde ai nevoie evident mai mult de o oră. Atunci nu îţi rămâne decât să îl cumperi. (Este desigur şi varianta ilegală a torrentelor, unde însă vă puteţi pricopsi uşor cu viruşi.) De-a lungul timpului au fost mai multe persoane care şi-au exprimat dorinţa de a cumpăra un anumit joc. Noi nu vindem jocuri. Dar când scriem despre un joc dăm link spre o pagină web a jocului unde găsiţi un buton pe care scrie Buy.

img5

Acum ne vom opri în mod special la BigFishGames, poate cel mai celebru sit de jocuri. Dacă în mod normal un joc costă cam 20usd (54RON… cam pipărat, nu?), sunt tot felul de oferte speciale. Cea mai constantă ofertă specială e să… deveniţi membru al clubului BigFishGames. Nu aveţi taxă de membru doar angajamentul să cumpăraţi un anumit număr de jocuri într-un anumit număr de luni. Vedeţi mai sus: 12 jocuri în 12 luni – plătiţi atunci doar 7usd (19RON); 6 jocuri în 6 luni – plătiţi atunci doar 8usd (21RON); sau 2 jocuri în 2 luni – plătiţi 10usd (27RON).

img6

După cum spuneam, apar tot felul de promoţii, acum fiind valabilă oferta OctoberFest. Până la 31 octombrie puteţi cumpăra jocurile cu o reducere de 50%. Adică la 27RON. Nu orice joc ci doar cele prezentate în această listă. Nu toate merită după mine 27RON… Poate vă vor ajuta recenziile noastre mai vechi pentru a alege un joc sau altul. Situl BigFishGames oferă oricum ceva informaţii despre fiecare joc, la majoritatea fiind şi un fel de "trailer". Pentru a profita de ofertă mergeţi la OctoberFest, click pe See Octoberfest games, alegeţi jocul, click pe Buy, iar când aveţi lista de preţuri alegeţi ultima opţiune (adică 19,99usd) şi folosiţi OCTOBERFEST ca şi coupon code. Daţi click pe Apply Code şi veţi vedea că preţul devine de 10usd din 19,99usd. Puteţi alege şi alte jocuri din promoţia OctoberFest sau trece direct la plată. Pentru plată trebuie evident să aveţi un card VISA de exemplu, cu care să puteţi face plata.

img7

Sunt peste 60 de jocuri de care puteţi profita până la 31 octombrie!

PS: Dacă ştiţi soluţii de cumpărare din România a unor jocuri precum cele puse în vânzare de BigFishGames… spuneţi-ne. Multă lume întreabă, dar eu nu ştiu să existe vreo firmă românească ce să facă o astfel de (re)vânzare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *