Capturi de ecran al PPC-ului


Adesea am vrea să ne uşurăm munca pe calculatoare, pdauri, laptopuri dar parcă e din ce în ce mai greu. Câteodată unii dintre noi apelează la ajutorul altora, care uneori au timp, alteori nu au răbdare (sincer să fiu, ştiu cum e să ajuţi un "începător", şi unul din marile secrete într-o astfel de acţiune e răbdarea.), şi parcă nu ne mai facem înţeleşi. Încercăm să le explicăm dar parcă nu suficient, ori limbajul nu e adecvat. Cum am putear rezolva problema mai uşor? Părerea mea, prin capturi de ecran: "îmi dă eroarea asta – captura". Acum, se poate face şi de pe PocketPC, care, e o lume nouă pentru mulţi dintre noi. Cu aplicaţia Vito Screencapture totul se simplifică din acest punct de vedere.

img62

VITO Screen Capture este o aplicaţie micuţă care vă ajută să faceţi capturi de ecran de pe PC pentru PPC. Cu VITO Screen Capture este o problemă de 2 click-uri. VITO Screen Capture automat detectează PPC-ul vostru sau Smartphone-ul când îl conectaţi la PC şi se conectează de asemenea la ActiveSync. Orice captură făcută este imediat afişată pe desktop, şi o puteţi salva ca jpg sau bmp. Cum folosiţi programul? Nimic mai simplu! Sunt doar 3 paşi simpli pentru a captura ecranul PPC-ului sau al Smartphone-ului:

1. Start ScreenCapture
2. Conectaţi PPC-ul la PC
3. Sunteţi la un click de o captură de ecran!

Ca cerinţe de sistem: Microsoft Windows 2000/XP/Vista operating systems pe PC; Windows Mobile 2003/5/6/6.1 pe Pocket PC. Aplicaţia costă 7$ şi se poate procura de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *