De relaxare: PuttBase şi Mk5


Zilele acestea am lucrat la un sit de jocuri (parcă îi aud pe unii: cum? nu sunt destule pe lumea asta? răspuns: ba da… şi totuşi… altcândva mă voi explica). Aşa se face că vom avea mai des semnalări de jocuri online, pe lângă cele PC, gratuite sau comerciale. Scopul este – conform numelui rubricii – relaxarea Dvs! Dar în realitate uneori se întâmplă ca relaxarea să se transforme în… frustrare. Depinde de îndemânare şi gusturi. Eu de exemplu m-am luptat o vreme cu PuttBase dar probabil nu am fost în formă maximă 😉 . Această nu mă opreşte să îl recomand. E un incitant joc care la o primă privire pare un simplu mini-golf. Diferenţa o face faptul că se admite o singură lovitură – mda, una singură! – în ajutor venindu-vă diverse piese auxiliare care permit fie devierea traseului fie "impulsionarea" cu ajutorul unor arcuri. Jumătate fizică, jumătate noroc…

img67

Cel de-al doilea joc, Mk5, nu este de asemenea foarte uşor. Aveţi de condus un elicopter încă în teste. Misiunea este să "culegeţi" diverse lucruri de pe ecran ferindu-vă în acelaşi timp de fasciculele laser. Din fericire acestea au un sistem de luminţe care vă avertizează vizual înainte de tragere. Doar că trebuie mereu să zburaţi, să fiţi în mişcare, fără să vă atingeţi de margini. Sunt disponibile două moduri de joc, unul mai uşor şi altul mai dificil. Dacă aveţi cinci minute de omorât (spre relaxare sau aşteptând ceva) încercaţi careva dintre aceste jocuri.

img66

Sau altele, căci sunt zeci de jocuri (online şi desktop) care vă aşteaptă la Locul de joacă. Şi în fiecare zi se adaugă jocuri noi!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *