Doar azi gratuit: Chameleon Clock şi Cake Shop


Nu aş fi putut să nu semnalez aplicaţia oferită astăzi şi doar astăzi gratuit de GAOTD (altfel vă costă 30usd) numită Chameleon Clock dat fiind că la ea colaborează rusul Vlad, cu al lui VladStudio.com, despre care am scris frecvent. Detaliile despre aplicaţie le găsiţi pe pagina lui oficială. Pe scurt e vorba de un program care aplică skin-uri (teme, interfeţe, cum doriţi să le spuneţi) ceasului sistem. Ei fâsss… Dar nu e vorba doar de atât. Programul de nici 4MB face de fapt mult mai multe. Da, poate să aplice aspecte vizuale diferite ceasului sistem dar şi permite ca la mouse-deasupra (cum de fapt se întâmplă deja în Vista) să vezi calendarul lunii. În plus poţi avea în colţul dreapta-jos nu doar ceasul ci şi ziua şi luna (mie unul mie foarte util aşa ceva). Calendarul ce apare deasupra poate fi personalizat (culoare, imagine în colţ…) dar devine şi un instrument foarte util prin instrumentele pe care le oferă: alarme şi scrierea de notiţe.

img93

Alarmele îi vor satisface pe cei mai mulţi. Poţi stabili peste cât timp (peste 5 minute) sau intervalul (de luni până vineri) şi tot felul de alte combinaţii, precum şi acţiuni (semnalizare sonoră apoi deschide un fişier sau închide calculatorul de exemplu). Programul mai oferă şi facilitate de sincronizare a timpului calculatorului, prin internet. De asemenea wallpapere şi screensavere cu ceas (din nou semnătura lui Vlad… nişte imagini excelente). De pe situl programului puteţi descărca (de aici mai exact) un pachet pentru limba română: e mai vechi astfel că unele lucruri vor fi în română, altele rămânând în engleză.

Bun, trecem la a doua ofertă gratuită a zilei: un joc. E vorba de Cake Shop – nu l-am testat dar din capturi se vede clar că e un alt joc de managament, în care trebuie să satisfaci cererile clienţilor dând click pe diversele ingrediente. Dacă vă pasionează jocul tocmai aţi mai economist 20usd. În caz că doriţi să vă faceţi o idee mai clară despre joc vedeţi aici o versiune online mai redusă ca funcţionalităţi sau pagina jocului.

img94 img95

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *