Comodo Registry Cleaner


Vrei nu vrei, utilizarea îndelungată a calculatorului (mai ales instalări şi dezinstalări repetate) îţi aduce mult gunoi (informaţii inutile) în regiştri. Ca Windows-ul să meargă rapid căutarea în regiştri trebuie să meargă rapid, iar gunoiul evident nu ajută… Există mai multe soluţii pentru curăţirea regiştrilor, unele comerciale iar altele gratuite. Printre cele gratuite se numără şi Comodo Registry Cleaner. Vă spune numele Comodo ceva? Există o linie de produse Comodo, printre care şi altele gratuite, poate cel mai cunoscut fiind firewall-ul Comodo. Dacă numele vă spune ceva – şi încă de bine – atunci probabil veţi şi mai dispuşi să încercaţi instrumentul lor de curăţire a regiştrilor.

img129

Programul are o interfaţă simplă, permiţând acces imediat la procesul de scanare a regiştrilor pentru identificarea informaţiilor ce nu îşi au rostul acolo. Apoi problemele pot fi reparate punctual sau toate dintr-o lovitură. Personal nu vă recomand aşa ceva. Programul face o copie de siguranţă a informaţiilor esenţiale, asigurând că există mereu un "înapoi" (adică situaţia dinainte de a repara regiştri) în caz că ceva nu merge bine. Aici depinde mult de experienţa fiecăruia: eu de exemplu am mare încredere în CCleaner, inclusiv când vine vorba de regiştri. Alţii pot să fie însă fani Comodo. Dacă vă place programul reţineţi că are şi o variantă portabilă (ambele sunt descărcabile de aici), pe care o puteţi purta pe o memorie USB alături de alte programe de "depanat" calculatoare. Oferă şi o funcţie de programare periodică a curăţeniei.

Aici găsiţi un grafic în care Comodo Registry Cleaner îşi măsoară forţa în comparaţie cu alte programe similare. CCleaner, vai, apare ca descurcându-se foarte slab. E oare acest produs Comodo atât de bun? Te poţi încrede în astfel de grafice? Dacă îl veţi testa – pe răspunderea Dvs – daţi-ne de ştire. Pe SnapFiles programul a primit 3,5 stele din 5, ceea ce e destul de onorant. Pe Softpedia reacţiile sunt mixte. L-aş fi testat şi eu, dar acum am suficiente probleme tehnice ca să mai îmi provoc una.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Xantes spune:

    Avand in vedere ca Comodo Time Machine n-a facut altceva decat sa buleasca (si daca as fi gasit alt termen, n-as fi folosit altul!) ori de cate ori si pe orice laptop de ultima configuratie, nu mai dau doi bani pe NICIUN produs de la ei! Really!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *