Google Street… pe străzile Europei


Am citit de dimineaţă pe blogul lui Ionuţ despre norocul care i-a lovit pe francezi. După o încălzire făcută cu ocazia Turului Franţei, Google a intrat serios în Europa cu al său Google Street, oferind acest serviciu pentru Paris, Lyon, Marseille, Nice, Lille şi Toulouse. Ei… dacă nu aţi fost niciodată în Franţa (cazul meu) atunci puteţi să vă plimbaţi virtual pe străzile mai mari cel puţin. Blogul GoogleOperatingSystem ne invită concret pe Champs-Élysées, Place de la Concorde, Basilique du Sacré-Cœuror şi Jardin du Luxembourg. Înainte să daţi click veţi dori poate să vedeţi clipurile de mai jos (primul e din 13 octombrie iar al doilea din 14 octombrie, deci sunt calde încă 🙂 . Alte itinerarii prezentate pe YouTube găsiţi pe canalul Google France.

Oare pe când Google Street în România? Doi ani? Cinci ani?…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. gxg spune:

    Avand in vedere ca Google Maps nu ofera nici macar cele mai elementare harti din marile orase ale Romaniei, eu nu mi-as face sperante prea mari…

  2. nelu b spune:

    Street view a ajuns si in Romania chiar daca nu direct pe Google Earth ci pe Norc.ro. Sunt vreo 12 localitati din tara si se vad destul de bine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *