Green Valley: distracţie la ferma insectelor


O familie de simpatice insecte se ocupă de o fermă de legume şi fructe, în jocul Green Valley: Fun on the Farm, cu o grafică atractivă şi cu multe noutăţi de-a lungul nivelelor, astfel încât să fie captivant. La bază este un joc de genul match 3, în care trebuie, ţinând apăsat butonul mouse-ului, să formăm un şir de cel puţin 3 elemente de acelaşi fel – fructe, legume… Acestea cad în lădiţe înşirate în partea de jos a ecranului, şi când se adună mai multe lădiţe, sunt duse la un fel de container.

img157 img158

Fiecare nivel are scopul lui particular, de realizat într-un timp dat: uneori trebuie să adunăm un anumit număr de lăzi cu fructe şi legume; alteori un anumit număr de pui – avem şi ouă în spaţiul de joc, şi dacă le cuprindem şi pe ele în formaţiuni, treptat puii ies din ouă; la alte nivele trebuie să adunăm lăzi cu pietre, aducându-le în partea de jos a ecranului. Primim diverse bonus-uri pentru formaţiuni mai mari: piese care distrug mai multe în jur, o linie sau o coloană… Avem şi piese îngheţate, pe care le putem include în formaţiuni, dar de la care nu putem începe un şir.

img159 img162 img160

Nu tot timpul legumele sau fructele cad în lădiţe, unele se risipesc căzând pe pământ. La început lăzile ne sunt date periodic, dar mai apoi putem noi să ne mai adăugăm rânduri de lăzi. Avem nivele bonus, în care putem aduna mai mulţi bani prinzând un anumit număr de păsări sau tunzând cât mai multe oi într-un timp limitat. Cu banii adunaţi, îmbunătăţirile la fermă se fac automat, nu avem noi ce să cumpărăm. Dar şi aşa progresul jocului este incitant, având suficiente inovaţii pentru a nu putea spune „oh, iarăşi match 3?” Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *