Emoticonuri la GMail


Unii ar vrea o lume liberă de emoticonuri… şi nu pot să nu îi înţeleg cu abuzurile pe care le fan unii, tot la al doilea cuvânt trândind câte o imagine (corect… exact aşa am făcut şi eu în contra-exemplul de mai jos… dar de dragul demonstraţiei noutăţii). Iată că GMail, după ce a avut emoticonuri doar în chat-ul integral în GMail, le adaugă acum şi la emailuri. Aţi sesizat poate de dimineaţă apariţia unui gălbenel zâmbitor în bara de instrumente (dacă nu scrieţi în modul Text simplu). Anunţul matinal de la Google îl găsiţi aici. "Zilele emailurilor text în alb şi negru s-au încheiat", citim acolo. Aşa să fie … dar în limite… Ar fi fost interesant să le poţi introduce fără să apelezi la mouse.

img214

Iată câteva live: .

În fine, profit de ocazie pentru a semnala o "descoperire" mai veche (nu, nu a mea… cred că pe blogul GoogleOperatingSystem am citit mai întâi). Managerul de contacte (sau agenda sau cum doriţi să îi spuneţi) este un iframe şi tocmai de aceea îl puteţi deschide şi lucra printre contracte într-un tab nou, folosind adresa

http://mail.google.com/mail/contacts/ui/ContactManager

Cred că nu prea mulţi folosesc această agendă, dar sunt diverse facilităţi interesante. Poate nu ştiaţi, dar se pot defini grupuri, pentru a putea scrie mai rapid unor anumite persoane. Apoi tot de acolo se pot completa diverse date per persoană, gen număr de telefon, adresă, identificatori pentru mesagerie instant ş.a.

img216


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *