O poveste cu dragoni


Dacă băieţilor dvs. le plac dragonii – vrei calule ovăz? -, atunci le va plăcea, nu doar din punctul de vedere al graficii, şi jocul The Book of Wanderer: The Story of Dragons, un match 3 cu… ouă de dragoni. Seamănă puţin cu ouăle de Paşti, fiind mai multe feluri de ouă care mai de care mai frumos colorate – sunt probabil de la diferite specii de dragoni. Formaţiunile de minim 3 le putem face mutând cu ajutorul mouse-ului coloanele în sus sau în jos şi liniile în stânga sau în dreapta.

img2 img6

După cum era de aşteptat, jocul se complică nivel după nivel. Avem în partea din stânga jos a ecranului un fel de instrument magic, şi din când în când magia roşie ne pune piedici: împietreşte anumite ouă, şi nu le mai putem potrivi cu altele; îngheaţă unele ouă, şi astfel acestea blochează linia şi coloana pe care se află şi nu le mai putem mişca; leagă aleator câte două ouă, şi acestea nu pot fi deplasate decât împreună. Magia albastră, care se acumulează şi ea când facem formaţiuni în cascadă, ne ajută să anulăm dintre vrăjile puse pe anumite ouă. Mai avem sticluţe cu poţiuni magice, care se umplu treptat, şi distrug toate ouăle de o anumită culoare, amestecă ouăle din spaţiul de joc…

img3 img4 img5

Tot de ajutor ne este şi dacă facem formaţiuni de câte patru ouă; ni se comunică pe parcursul jocului, la începutul câte unui nivel, că dacă grupăm patru ouă de o anumită culoare, ne va apărea un ou magic cu diverse puteri speciale. La fiecare cinci nivele avem de refăcut o imagine – un frumos peisaj cu un dragon; ca bonus, putem să o setăm ca wallpaper. Mai avem un alt nivel special aici, în care trebuie să eliminăm cât mai multe ouă din spaţiul de joc, ele dispărând dacă dăm click pe grupări de cel puţin 2 – şi nu mai apar altele. Dacă la primele nivele jocul este destul de simplu, va deveni pe parcurs o provocare incitantă pentru băieţi – dar şi pentru fete – cu toate noutăţile care vin. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *