Tapeturi: duale plus maşini


Nu am avut până acum ocazia să am două monitoare la acelaşi calculator, dar pot totuşi să înţeleg motivaţia acestor persoane de a avea un wallpaper unic, chiar „peste” două ori mai multe monitoare. Punându-le unul lângă altul trebuie să fie interesant. După cum şi să îţi muţi aplicaţiile dintr-un monitor în altul. Desigur că programe ce oferă desktopuri multiple aduc mai aproape experienţa, dar tot nu poţi vedea simultan două ecrane. (Cum unicul monitor la care mă uit acum e cu linii moarte – nu mai puţin de 10!, mai bine mă gândesc la un monitor bun până ajung la mai multe.) Am găsit recent articolul 70+ Beautiful Dual Monitors Desktop Wallpapers şi m-am gândit să îl semnalez celor care sunt în situaţia de/cu dual monitors.

img10

Dacă vă place vreo imagine (sunt peste 70… trebuie să fiţi foarte mofturoşi să nu găsiţi una pe plac) o puteţi folosi desigur şi pe un singur monitor, eventual decupând o parte din ea (din păcate mai multe dintre imaginile pe care le-am văzut sunt late, dar înalte abia de 1024px). Ma multe tapeturi dual-monitors găsiţi pe DualMonitorBackgrounds.com şi DualScreenWallpaper.com. Iar acum schimb brusc registrul: ce ziceţi de imagini cu maşini? Eu nu am avut niciodată pusă ca tapet o imagine cu vreo maşină. Pur şi simplu subiectul nu mă atrage, dar îmi amintesc de colegii de prin cămine care se întreceau cu „să vezi ce maşină totală mi-am pus pe desktop!” Aşa că, în amintirea acelor vremuri/colegi şi pentru cei interesaţi, m-am gândit să strâng câteva adrese de situri cu wallpapere cu maşini. Iată selecţia (majoritatea destul de îngropate în reclame):

La o primă privire am văzut că aceste situri sunt chiar dedicate maşinilor, nu pipiţelor-spălând-maşini. Cu o menţine specială pun la final NetCarShow, care are şi o modalitate de embed a galeriilor. Puteţi da click pe o imagine: ea va ocupa întreg spaţiul şi pe imagine veţi avea linkurile la dimensiunile la care există imaginea. Un elegant mod de promovare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *