AppVee: director pentru Android


Mai este probabil mult până când românii vor ţine în mână telefoane cu platforma Android de la Google, aşa că să luăm acest articol ca o… avanpremieră. La momentul X să vă amintiţi de AppVee, în fapt AndroidsApps.com. E vorba de un director de aplicaţii pentru mobilul cu platformă googliană, un direct prin care cam bate vântul pentru moment, dar nu trebuie să ne mire. Sunt încă unele categorii cu 0 aplicaţii, cel mai bine pentru moment stând secţiunea cu jocuri. Ceea ce mi-a plăcut la acest sit este că oferă şi recenzii (reviews) însoţite de clipuri YouTube demonstrative. Înainte de a instala sau cumpăra o aplicaţie puteţi deci vedea cam cum se va "mişca" ea în realitate. Nu ştiu atunci când vor fi mii de aplicaţii pentru Android dacă situl va mai reuşi să ţină pasul, dar îi dorim succes.

img28

Acum o lună scriam despre cum putem face cumpărături cu aplicaţii Android. Iată în continuare două recenzii AppVee la aplicaţii deja amintite atunci. (Să nu credeţi că există doar aplicaţii pentru cumpărături. Veţi găsi şi una care permite folosirea serviciilor Skype, o aplicaţie pentru desenare, desigur jocuri şi altele. Frunzăriţi situl şi veţi vedea.)Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Ady spune:

    Dupa cum bine stim, majoritatea aplicatiilor, si jocurilor de win mobile, sunt multifunctionale si multilateral dezvoltate sa zic asa; mai succint, merg pe majoritatea pda-urilor, si nu ar fi o noutate. De exemplu, acel joc „bonsai blast” e bine cunoscutul zuma, care e disponibil de ceva timp. O noutate ar fi scanarea codului de bare cu ajutorul camerei, lucru care teoretic ar trebui sa faca o conexiune ulterioara la o baza de date, ceea ce e interesant.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *