Season match 2: lupta anotimpurilor


Season Match 2 este un joc de tip match 3 foarte bine lucrat la nivel grafic, atât ca şi aspect general cât şi ca şi efecte grafice ce însoţesc de exemplu încheierea unui nivel. Povestea care îmbracă jocul ne vorbeşte despre o luptă între anotimpuri şi între lunile anului, în care noi suntem evident de partea celor buni. Piesele le luăm dând click pe un grup de trei sau mai multe de acelaşi fel. Avem pietre preţioase sau diferite frunze ori flori care ne ajută într-un fel sau altul. Avem şi multe alte elemente speciale, cum ar fi greutăţile, rachetele, monedele de adunat, astfel încât jocul reuşeşte să fie atractiv şi nou nivel după nivel.

img72 img73

La fiecare nivel avem mai multe scopuri de realizat. Primul este acela de a alunga gardianul ce păzeşte artifactul pe care trebuie să îl recuperăm; aceasta o facem adunând, cu click-urile date, un anumit număr din pietrele preţioase indicate în partea de sus a ecranului. După ce înclinăm de partea noastră balanţa de jos şi gardianul pleacă, trebuie să scoatem de sub gheaţă artifactul; nivelul nu se termină însă decât atunci când am eliminat toate pietrele, peticele de iarbă, lemnele sau gheaţa de pe tabla de joc. Toate acestea trebuie să le facem contra-cronometru.

img74 img75 img76

În nivelele intermediare, avem de găsit diferite elemente: fluturi, sticluţe cu licori magice, soldaţi de lemn… ascunse în peisajul din faţa noastră – de fapt imaginea lor este mai ştearsă sau mai întunecată şi sunt aşezate astfel încât să poată fi confundate cu elemente din peisaj. Click-urile greşite ne iau din punctaj. Alt gen de provocări constituie găsirea perechii unui anumit fluture, într-o grămadă de flori şi fluturi dintre care unii seamănă foarte bine cu al nostru, dar nu sunt la fel; sau găsirea umbrei unei anumite flori… Nu vă grăbiţi să daţi click dacă nu sunteţi siguri, căci aici click-urile greşite fac să crească numărul de fluturi sau de flori la care trebuie să le găsim perechea. Elementele de noutate şi atmosfera jocului (grafica având o contribuţie esenţială) fac din acest joc unul dintre cele mai incitate match 3 văzute în ultima vreme. Bravo producătorilor, succes Dvs!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Mie mi se pare acest joc minunat dar problema este k nu pot sa-l descarc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *