7 Wonders – Treasures of Seven


7 Wonders – Treasures of Seven, al treilea joc din mini-seria 7 Wonders, este un match 3 – varianta în care schimbi locul a 2 piese pentru a obţine o linie de minim 3 – care ne prezintă câteva minunate construcţii din nouă ţări din lume, la edificarea cărora putem simţi că contribuim şi noi pe măsură ce înaintează jocul. Începem cu o frumoasă catedrală din Norvegia, pentru a continua cu o mănăstire din Rusia, apoi cu vestitul Turn din Pisa şi aşa mai departe, având şi ocazia de a afla câte ceva despre ele, dacă avem răbdarea de a citi ceea ce scrie în limba engleză.

image 

Aspectul viu colorat şi bine lucrat din punct de vedere grafic al jocului propriu-zis este animat de prezenţa unor personaje simpatice: constructorii care adună blocurile de piatră ce cad de pe tabla de joc, pentru a le folosi la construcţie. Pentru formaţiuni de 4 sau 5 piese primim elemente cu puteri speciale, de a distruge o linie sau o linie şi o coloană, precum şi "zaruri" care distrug aleator piese, atunci când le mutăm. Putem da şi shuffle, facilitate care se reface în timp. Tot în ajutorul nostru vine posibilitatea ca, dacă am făcut o formaţie ca aceea indicată la un moment dat în partea din stânga sus a ecranului, să îngheţe pentru câteva clipe instrumentul care ne măsoară timpul.

image image image

După ce am dat jos toate blocurile de piatră, apare un drum pe care va trebui să călăuzim o piesă ce are pe ea cifra 7 – din punctul în care se află până la un alt punct indicat, uneori trecând şi prin nişte portaluri. Un aspect inedit al jocului este acela că tabla poate fi rotită, lucru neapărat necesar atunci când trebuie să conducem piesa cu cifra 7, dar care poate fi util şi atunci când ne-ar conveni mai mult ca piesa care distruge o linie să distrugă de fapt o coloană. Jocul are în total peste 50 de nivele, pe care, dacă ne-au plăcut chiar aşa de mult, le putem şi relua în modul Free Play. Având în vedere faptul că nu este greu să ne încadrăm în timpul dat pe fiecare nivel, avem un joc simpatic şi cu elemente inedite, care îi va atrage pe copii şi pe cei care nu doresc prea multă presiune la joacă. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *