Jungle Quest: în căutarea fântânii tinereţii


În ineditul joc de tipul match 3 Jungle Quest (sau Curse of Montezuma), ne îmbarcăm în aventura de a găsi fântâna tinereţii, pentru a opri răspândirea unui virus, alături de Cathie Jones, o faimoasă arheoloagă. Jocul este inedit prin formele în care sunt aranjate piesele cu care trebuie să jucăm: în locul tablei clasice în care trebuie să potrivim piesele pe verticală sau pe orizontală, aici avem diferite forme curbe, cu o aranjare diferită a pieselor la fiecare nivel. La început formele sunt simpluţe, dar pe parcurs devin tot mai complexe.

img42 img43

Scopul fiecărui nivel este să eliminăm piesele cu pietre preţioase în centru. La nivele mai avansate aceste piese speciale sunt tot mai multe, şi apar pe măsură ce eliminăm altele din spaţiul de joc. Piesele nu vin de sus în jos, ca la alte jocuri de aceste gen, ci au o deplasare spre centru, fapt care ne poate deruta când am vrea să anticipăm cum s-ar aranja piesele după o anumită eliminare – provocarea este aşadar mai mare. Între seturile de nivele avem şi câteva mini-joculeţe diferite.

img44 img45 img46

Cu monedele adunate în joc – primite, alături de o medalie de aur, argint sau bronz, pentru cât de repede am terminat nivelul – putem cumpăra diferite totemuri şi puteri speciale. Acestea le putem activa dacă adunăm destul mana, adică un fel de lichid albastru care se adună într-o sticlă, pe măsură ce eliminăm piese. De asemenea, pentru anumite performanţe în joc, cum ar fi aceea de a face un lanţ de 10 formaţiuni eliminate, primim diverse trofee. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *