Doar azi gratuit: Turtle Odyssey 2 şi EasyCalendarMaker


Uau, uau… Sunt unele jocuri care nu mă obosesc să le tot recomand. Astăzi GAOTD oferă gratuit Turtle Odyssey 2 şi orice părinte cu copii mici (preşcolari, şcolari) trebuie să sară imediat pe această ofertă. Copiii mei au devorat acest joc şi se întorc la el oricând cu plăcere. Nu vă recomand deci din experienţa mea directă, ci din reacţiile copiilor mei. Turtix şi Turtle sunt personajele lor favorite la jocuri de acest gen. Sincer cred şi 20usd cât costă jocul în general ar merita – dar astăzi e gratuit!!! E vorba de o continuare, dar nu vă speriaţi, nu e vorba de un film ca să credeţi că dacă aţi pierdut prima parte nu înţelegeţi ce se întâmplă 😉 . De fapt Oana a prezentat jocul pe larg anul trecut, aici, când a început seria de vacanţă pe CNet.ro.

img27 img28

Tot astăzi GAOTD mai oferă ceva gratuit: e vorba de un program care în mod normal costă 30usd, bani pe care nu i-aş da nici picurat cu ceară. EasyCalendarMaker s-ar putea să vă intereseze însă astăzi şi doar astăzi fiind gratuit. Nu pare a fi un program prea teribil, dar se laudă că permite crearea de calendare pe luni şi pe ani, în câteva limbi (nu şi româna). Mai multe detalii – din păcate nu prea multe – pe situl producătorului.

img29

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. eu1111 spune:

    E un joc super si e gratis. Se poate juca chiar si cu o mana deci nu ezitati sal dounlodati caci este foartea misto. Am terminat tot jocul si inca mai vrea cand se face urmatoarea editie. Abia astept sa o joc.

  2. dana spune:

    Super tare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *