Tot felul de (liste de) teme pentru WordPress


S-au strâns multe lucruri despre WordPress pe care aş vrea să vi le împărtăşesc. Nici nu ştiu de unde să încep. Hai să o iau de la teme şi atunci în articolul următor vedem de pluginuri. Astăzi SixRevisions a publicat o listă cu 50 Beautiful Free WordPress Themes. Dacă vă întrebaţi de ce tot liste peste liste de teme WordPress… răspunsul e simplu: mereu listele mai noi sunt mai de interes, pentru că ele 1) fructifică teme recent apărute; şi 2) deşi temele ar trebui să fie independente de nucleul WP, ştim că există o legătură destul de strânsă şi de aici morala "temele noi merg mai bine cu versiunile noi de WP". Selecţia tocmai amintită e destul de interesantă… poate prea încărcată grafic după gusturile mele, dar oricum interesantă. Am vrut să testez o temă (jos-stânga) dar previzualizarea nu merge acum. Tot astăzi SmashingMagazine ne mai smash cu o temă nouă gratuită: BlakMagik… prea black şi prea magic după mine, dar evident fiecare cu gusturile lui.

img65 img66

Mergem acum puţin mai în spate în timp. O serie de teme foste comerciale au devenit gratuite – şi sunt teme chiar de mare calitate! Vizitaţi RevolutionTwo.com unde veţi găsi 8 teme (cu variaţii). Important: s-ar putea ca vizitând situl să fiţi derutat: cum sunt gratuite temele când văd preţuri şi butoane mari care mă invită să mă înscriu pe sit contra cost? Mda… e puţin ciudat, dar temele sunt open source şi sunt gratuite. Autorii încearcă să obţină ceva bani de la cei care… au, şi care doresc configurări şi adaptări după propriile cerinţe. Dacă vă interesează tema, aşa cum e oferită, fără suport de la autori, atunci căutaţi în pagina temei sub butoanele mari cu Sign Up un text de genul Download unsupported version. Voila! Aţi ajuns în posesia temei! Un articol ceva mai vechi care cred că mi-a scăpat până acum este Top 12 Stunning WordPress Themes. În fine, dacă nu vă place nici o temă din resursele recomandate de ce să nu vă faceţi singuri una? Consultaţi Top 10 Tutorials for Developing WordPress Themes. Sau 7 Minimal WP Themes To Use As A Framework.

img69 img68


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Dintr-o lista intr-alta am ajuns la o tema WP care se numeste Google Chrome. Oare ce are a insemna acest nume? Exact: se poate aplica interfata browser-ului unei pagini web realizata cu WP. Poate de interes pentru fanii Google Chrome, tema este oferita aici.

  2. barsy spune:

    Salut! Pot sa instalez o tema pe un blog WordPress?

  3. radu.capan spune:

    Dacă e vorba de WordPress.com, acolo se poate doar alege din temele puse la dispoziţie. Dacă e vorba de WordPress auto-găzduit atunci se poate orice temă există.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *