Noul Windows Live se lasă aşteptat


Şi dacă nu am încărcat şi tot încărcat ieri şi astăzi la noul Windows Live de la Microsoft aşteptând marea schimbare. Am sperat aseară, am sperat azi-dimineaţă, dar iaca între timp speranţa s-a spulberat. Despre ce mare schimbare e vorba? Aş fi preferat să vorbesc după ce o experimentam. Aşa nu pot decât să vă trimit la WindowsLive.com/comingsoon unde se anunţă marea actualizare, care – uh, mie asta mi-a sărit prima în ochi – aduce printre altele o creştere a spaţiului de depozitare oferit de SkyDrive de la 5GB la… 25GB! Ei, aşa mai merge, nu? Şi nu e singura schimbare. Practic Windows Live va deveni (a devenit de fapt, pentru unii americani) o reţea mai socială ca niciodată. Sper că dincolo de o "adunare" de date într-un profil nou majoritatea serviciilor să fi cunoscut o modificare majoră – iar primele reacţii de astăzi indică înspre aşa ceva.

img113

Cum din păcate e genul de articol în care sunt frustrat că nu pot spune ceva din experienţa proprie, vă indic mai jos un material promoţional pe care l-am găsit ieri pe TechCrunch. Nu ştiu cât de convingător este, dar ne dă o idee. De asemenea v-aş recomanda două articole de astăzi de pe ReadWriteWeb: New Profiles Turn Windows Live Into a Social Networking Service şi Microsoft’s New Photo Sharing Service: Live Photos.

Bun… dar noi când ne vom bucura de noile servicii? Se pare că valul nou se propagă încet. Va ajunge în peste 50 de limbi până la începutul lui 2009. Când voi sesiza promit să revin cu un material. Hmmm: 25GB… ce bine sună!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Roman spune:

    Aştept şi eu cu nerăbdare MAREA schimbare!
    Mulţumesc pentru articol.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *