Doar azi gratuit: The Cursed Wheel şi The Lost Watch


Oferta de astăzi de la GAOTD include două oferte… medii. Le semnalez pentru că totuşi unii ar putea fi interesaţi, fiind vorba de produse comerciale (cam 20usd fiecare) azi şi doar azi gratuite. Şi vom începe menţionând jocul: The Cursed Wheel. E un joc din familia Luxor – dacă ştiţi acel joc – în care avem un "tun" ce trage bile şi trebuie să le potrivim, în acest caz, după nişte cercuri care se învârt. Mda, o altă clonă. Nu l-am testat aşa că nu ştiu cât de adevărat e că are stunning graphics and an engaging soundtrack. Sună atractiv însă faptul că are patru nivele de dificultate, ceea ce înseamnă că îl pot juca de la copii la adulţi, precum şi faptul că oferă trei moduri de joc: Puzzle, Arcade şi Adventure. A doua ofertă nu este astăzi un program ci un screensaver: The Lost Watch. Nu are o descriere prea stufoasă, dar din captură înţelegem că indică ora şi probabil are diverse efecte (poate şi sonore) pentru a sugera că este sub apă.

img8 img9

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *