Ajutaţi-l pe Doggy să ajungă acasă!


Doggy este un căţel foarte vioi, care locuieşte la o fermă din Happyville, alături de stăpâna lui, o simpatică bătrânică. Într-o zi, prinzându-se în joaca de a urmări o coţofană, a "aterizat" din neatenţie în camionul bătrânului Johnson, care îşi ducea găinile la piaţă. În urma căzăturii, Doggy se alege cu un cucui şi este cam ameţit; cu toate eforturile prietenei lui, coţofana, nu îşi revine decât atunci când camionul se loveşte de o piatră şi lada în se află el cade pe drum. Doggy se află acum departe de casă, şi copiii trebuie să îl ajute, în atractivul joc Finding Doggy, de tip match 3, să ajungă din nou, trecând pe lângă mare, peste dealuri, la stăpâna lui.

img54 img55

Marcând cu mouse-ul piesele alăturate de acelaşi fel, acestea dispar scoţând la iveală drumul pe care trebuie să meargă prietenul nostru patruped. Seamănă cu ideea din jocul Jewels of Cleopatra, numai că aici nu se poate indica un alt drum pe care să meargă decât acela predefinit. Între obstacolele inedite care apar pe drum este un borcan care nu dispare din calea căţelului dacă nu îl umplem cu piesele indicate pe el. De la un moment dat, fiecare nivel are o formă specială – dacă o realizăm din piesele de pe ecran, primim monede. Acestea, ca şi piesele speciale ajutătoare, pot fi luate împreună cu piesele obişnuite – formaţia poate conţine chiar şi numai o piesă obişnuită, lucru important de ţinut minte atunci când situaţia pe tabla de joc pare fără ieşire.

img57 img56 img58

În aventura sa spre casă, Doggy întâlneşte şi alte animale prietene care îl ajută, cu diferite facilităţi ce se activează la anumite intervale. Jocul principal include şi 5 mini-jocuri. În modul Story, copiii – căci grafica şi stilul nu foarte provocator de joc sunt potrivite mai mult pentru ei – au 50 de nivele de parcurs; există şi modul Endless, care se deblochează după 15 nivele. Cei mai mici pot juca şi relaxaţi, fără cronometru – dacă nu se încadrează în timpul dat, pierd o viaţă. La finalul jocului se aleg cu 6 wallpapere – imagini din locurile prin care a trecut Doggy. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *