Staţi cu ochii pe gHacks pentru premii


Urmăresc gHacks de vreo doi ani de zile şi găsesc frecvent articole interesante. Uneori am vorbit despre acest blog prin diverse articole. Iată acum un motiv special să urmăriţi şi Dvs gHacks. Luna decembrie este luna cadourilor – la gHacks cu siguranţă. Martin speră să reuşească din 1 până în 24 decembrie să găsească programe comerciale importante care să poată fi oferite gratuit cititorilor săi. Şi probabil ne-am aştepta la programe de 5 dolari… dar uite că astăzi primul program cu care a început gHacks luna cadourilor este Kaspersky Internet Security 2009. Deja câteva sute de persoane s-au înscris în competiţie, dar e loc şi pentru Dvs.

img163

Pe scurt regulile sunt acestea: pentru a te înscrie în competiţia pentru un program trebuie doar să comentezi. Nu are relevanţă ce scrii, doar să apari în lista comentariilor. Nu contează că ai comentat ultimul: câştigătorii sunt extraşi aleator din lista celor care au comentat pentru un anumit program. În plus nu există limite regionale: până şi noi din România putem concura 🙂 , alături de ţări africane sau asiatice. Până mâine, 2 decembrie, 12 CET, puteţi concura pentru Kaspersky (sunt puse la bătaie nu o licenţă ci cinci!). Sunt curios care va fi următorul program… Va menţine Martin ştacheta sus? Sincer… m-aş mira. Începutul e însă bun.

Pentru a ajunge mai uşor la ofertele de concurs folosiţi eticheta (tagul) ce însoţeşte respectivele articole. Adică: http://www.ghacks.net/tag/ghacks-christmas-giveaway/ .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *