Tapeturi de Crăciun/decembrie


Suntem în plin sezon al Crăciunului aşa că articolele pe această temă abundă. De exemplu Hongkiat.com a publicat Beautiful Christmas Wallpapers For Your Desktop. Sunt de Crăciun dar… unul măcar nu are legătură (vizuală) cu ceea ce sărbătorim de fapt la Crăciun (evenimentul e totuşi pomenit în primul tapet selectat de mine mai jos). La unele dintre imagini sunt indicate rezoluţiile. Sunt tapeturi de toate felurile (nu doar de toate dimensiunile), de la fotografii la producţii digitale, de la teme copilăroase la unele mai… horror. Unele sunt simpluţe, altele foarte încărcate. Şi bineînţeles multe sunt de la VladStudio, despre care am vorbit de mai multe ori în ultimele săptămâni.

img194 img195 img196

Unul în mod special mi-a atras atenţia prin faptul că 1) e disponibil la dimensiune maaare (1680×1050) şi 2) are un spaţiu care parcă te îmbie să scrii pe el. Poate lejer deci din tapet să devină o felicitare de Crăciun. Mai jos vedeţi un exemplu, iar cu imaginaţie mai multă şi răbdare puteţi obţine ceva mai arătos, poate chiar bun de tipărit.

img197

Ca de obicei, SmashingMagazine invită pe doritori să contribuie cu wallpapere-calendar. Le găsiţi aici pe cele pentru luna decembrie. Nu pot să spun că mi-au plăcut prea multe. Ca de obicei găsiţi şi versiunea fără calendar, dacă cumva doriţi Dvs să vă adăugaţi calendarul, în limba română (aveţi nevoie doar de un editor grafic şi ceva bun gust în poziţionare, culori, tip caractere…).

img198 img199 img200

La final aş menţiona articolul Awesome Christmas Countdown Flash Banners! Ce găsiţi acolo? Aveţi o mostră lămuritoare mai jos.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *