Usernamecheck.com: Ai cont sau nu ai?


Dacă ne-aţi citit şi anul trecut, tot în noiembrie vă prezentam într-un articol mai multe posibilităţi de ştergere ale unor conturi nefolosite timp îndelungat. Din experienţa proprie ştiu că asemenea sfaturi se citesc, se încearcă aplicarea lor cât mai repede posibil, însă cu timpul se uită de ele şi din nou se păcătuieşte, adică din nou ne creăm conturi peste tot pe web. Ce este mai rău, cel mai adesea uităm de ele şi ne mirăm de unde şi cum de primim o mulţime de newslettere şi anunţuri nedorite. Contra acestui proces tipic omenesc avem de acum înainte o unealtă potrivită: un nou site web. Uh, acum faceţi ochi mari … Da, un nou site, care însă nu cere înregistrare, nu face reclamă, nu oferă abonamente gratuite ş.a.m.d. (până acum cel puţin). Unicul său scop este să ne ajute la aflarea conturilor deschise dea lungul navigării noastre pe web.

img221

Usernamecheck.com face ceea ce ne spune numele, indicând pseudonimele dvs. folosite pe web sunt scanate la momentul actual peste 68 de servicii şi aplicaţii web în căutarea acestora. Astfel găsiţi repede conturile dvs. îngheţate, putând hotărî dacă mai aveţi nevoie de ele sau dacă aplicaţi asupra lor sfaturile din articolul de anul trecut. O variantă superioară a serviciului ar putea pune la îndemână prin butoane şi linkurile spre paginile de ştergere ale conturilor. Însă cum nu fiecare aplicaţie acceptă această posibilitate iar unele pseudonime sunt folosite de către mai multe persoane, Usernamecheck.com rămâne doar un mic şi util serviciu care excelează prin simplitate.

Şi acum vă urez mult succes în crearea de noi conturi. Dacă le uitaţi, nici o grijă, cu Usernamecheck.com le găsiţi din nou! 🙂


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Alternativ poate fi utilizata si urmatoarea aplicatie: http://namechk.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *