Notiţe web cu Thumbtack


Vorbim adesea aici despre produsele Google, fie ele şi de laborator (ex: calendarul introdus ieri în GMail). Şi Microsoft are laboratorul său de experimente, iar un produs nou-nouţ se numeşte Thumbtack. E vorba de un simpatic sistem de salvare de notiţe de pe web. Desigur, majoritatea dintre noi folosim semne de carte pentru paginile unde dorim să revenim. Iar Google are Google Notebook pentru pretenţii mai mari, când doreşti să salvezi şi o porţiune de text dincolo de doar adresa paginii. Produsul Microsoft e similar celui Google, dar diferă puţin în abordare. Dacă e să începem cu lucrurile comune: permite salvarea de "bucăţi" de pagini; "asamblarea" lor în colecţii; partajarea cu prieteni; publicarea lor (acces public).

img38

Thumbtack merge însă pe o altă idee de structurare a notiţelor dintr-o colecţie, permiţând o aranjare mai dinamică, cam chiar ca pe o tablă cu post-it-uri. Nimic revoluţionar, dar interesant. Personal consider interfaţa neinspirată: de la culori la aspectul "iconiţelor" ş.a. Dar ca la orice produs de laborator, ideea contează… dacă prinde cu siguranţă şlefuiala va veni şi ea. Mai multe în clipul următor de prezentare.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-US&#038;playlist=videoByUuids:uuids:6a905d98-0332-4c3f-8b25-75737cd9b675&#038;showPlaylist=true&#038;from=shared" target="_new" title="Thumbtack Introduction">Video: Thumbtack Introduction</a>


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *