McAfee VirusScan Plus 2009 (ofertă căzută)


(Vedeţi nota de la final.) Am citit de dimineaţă de pe acest blog despre o ofertă interesantă. Cine caută de regulă găseşte oferte speciale cu antiviruşi gratuiţi pentru 3 sau 6 luni (în fapt un fel de trial extins). Tocmai de aceea o ofertă pe 12 luni mi-a atras atenţia. E vorba de VirusScan Plus 2009 de la McAfee, care în mod normal costă 40usd. Există totuşi o portiţă prin care puteţi să îl obţineţi cu zero lei şi zero bani. Urmaţi această legătură şi la cupon introduceţi *******. Veţi vedea că reducerea este de 100%. Mai rămâne să daţi click pe Checkout. Pentru a verifica oferta (nu că nu aş avea încredere totală în DigitalInspiration) am încercat să urmez paşii.

img41

Am folosit o adresă temporară (apropo: ştiaţi că 10MinuteMail.com vorbeşte pe româneşte???) şi astfel subsemnatul, Uhuh Iohioh, am reuşit să ajung după un minut la butonul de Download pentru a descărca antivirusul. Care, apropo, include şi firewall şi anti-spyware. Doar că nu l-am descărcat, fiind mulţumit de antivirusul pe care îl folosesc acum. Cuponul cu reducere 100% ar urma să fie valabil până la 31 decembrie. Nu se ştie însă niciodată, aşa că dacă vreţi un antivirus pentru 2009 – şi aveţi încredere în McAfee, un nume de altfel cunoscut pe piaţa antiviruşilor – atunci mişcaţi-vă repede. (Folosiţi în acest caz o adresă de email reală, căci s-ar putea să aveţi nevoie de ea pentru update-urile care timp de 1 an sunt evident tot gratuite.)

img42

Cu părere de rău anunţăm că deţinătorii cuponului promoţional ne-au avertizat că nu este public. Evident, aşa cum l-am găsit noi (pe un blog internaţional foarte citit, de unde a dispărut recent), îl vor găsi şi alţii, pe alte situri. Odată scăpat pe net… e cam public. Dar ne vom supune cererii politicoase primite şi vom elimina datele. Asta e…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. frm spune:

  L-am luat eu si l-am testat: merge pana la capat dar e important de retinut ca adresa de mail trebuie sa fie una reala pentru ca vi se va cere sa o introduceti in timpul instalarii!!!
  Merci cnet pentru info 🙂 .

 2. 0sk0 spune:

  Nu stiti daca in momentul in care iei antivirusul ti se inregistreaza IP-ul?
  Eu am o retea wireles, iar din exterior la toate pcurile se vede acelasi IP, daca eu am luat antivirusul, persoanele care mai sunt in retea il pot lua si ele?

 3. radu.capan spune:

  Imi pare nespus de rau. Oferta, desi a aparut pe net, nu e publica. Am fost rugati sa retragem cuponul, l-am retras.

 4. gelu spune:

  Eu am descarcat si instalat antivirusul. Faptul ca oferta nu este publica, vrea sa spuna ca antivirusul nu este activ? Oricum multumesc cnet si felicitari pentru activitate.

 5. radu.capan spune:

  Antivirusul e activ, dar oricand vor putea sista actualizarile de definitii.

 6. gxg spune:

  Si eu l-am instalat, dar merge foarte prost… protectia anti-virus se dezactiveaza din senin si mesajele din program sunt confuze si nu ajuta deloc la rezolvarea problemei. Nu mi se pare deloc un produs de calitate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *