Alte trei resurse de tapeturi


Am mai vorbit despre monitoare duale acum două luni, aici. Selecţia de pe HongKiat e completată acum de cea oferită de SmashingMagazine (la 10 decembrie). 70 Beautiful Dual-Screen Desktop Wallpapers face ce spune titlul: ne prezintă câteva zeci de tapeturi duale şi există, mda, suprapuneri. Ca de obicei, totul e pe secţiuni: Nature; Panoramas; Cosmos and Space; Games; Fantasy; Abstract; şi… Further Resources. Nu primiţi deci strict 70 de imagini ci, cu câteva clickuri, sute! Nu uitaţi: chiar şi fără două monitoare vă puteţi bucura de aceste tapeturi, trebuind însă să băgaţi foarfeca, pardon, editorul de imagini, pentru a vă lua cât vă trebuie din imagine 🙂 .

img70

La 2 decembrie pe Noupe a apărut o altă selecţie interesantă: 50 High-Res Apple, MacOS and iPhone Wallpapers. Nu ştiu dacă folosiţi MacOS sau iPhone, dar oricum sunt şanse să vă placă unele imagini. Observaţia de mai sus, adaptată, se menţine: chiar şi fără MacOS sau iPhone puteţi folosi imaginile selectate în articol, fie pentru PC/Linuxul Dvs, fie pentru telefonul mobil, cu adaptările (de dimensiune uneori) de rigoare.

img71

În fine, o selecţie mai modestă dar totuşi interesantă, de la sfârşit de noiembrie: 40 Wallpapers Loaded With Color. (Favoritul meu, VladStudio, a mai produs tapeturi – normal! – cel mai recent fiind aici. Îmi stă tapet la calculatorul de unde scriu acum.)

img72 img73


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *