Charma nu e Zuma


În mod logic înainte de a scrie despre un joc (eu sau Oana) îl jucăm câteva nivele cel puţin. Astăzi însă am decis să fac altcumva. Ocupat cu apropiatele sărbători am pus jocul în braţele copiilor mei, care l-au jucat lângă mine, în timp ce eu mi-am văzut de alte treburi. Fetiţei mai mari i-am explicat cum să realizeze capturi din joc şi am mai tras cu ochiul din când în când la acţiune. Bun. Concluziile deci: e un joc foarte simpatic, care va place celor mici. Personajele sunt nişte bile pufoase cu ochi mari (dar de sus doar urechile se mai văd peste blană). Şi sunt în mare, mare pericol!

image image

Drăgălaşii charmies trăiau în ţinutul lor fermecat în pace. Un vrăjitor teribil a venit şi a pus mâna pe acele pământuri, iar pe blănoşi vrea să îi ia prizonieri. Ei mărşăluiesc unul după altul, iar Dvs puteţi interveni pentru a-i salva. Din capturi ai putea să juri că e un alt Zuma. Corect. Seamănă. Dar nu e. Dacă în clonele Zuma tragi cu o piesă de o anumită culoare aici tragi, de fapt schimbi poziţiile la două “bile”. E un fel de match 3 combinat cu Zuma. Şi dacă la început pare un joc banal, lucrurile se complică de la un nivel la altul, traiectoriile trecând prin tuneluri sau fiind parţial acoperite de frunze de exemplu. Astfel că trebuie să te mişti rapid, să iei deciziile bune, precum şi să profiţi de diversele bonusuri / piese speciale.

image image image

Aveţi o hartă de parcurs, terenurile (evident şi traiectoriile) se schimbă. Personaje drăguţe, atmosferă plăcută… e un joc ce merită cel puţin testat. Şi acum adresa jocului: Charma: The Land of Enchantment.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *