Mulţumesc, Moş Net


Internetul e un loc de unde poţi să prinzi tot felul de promoţii sau chiar cadouri. Luna decembrie a fost luna cadourilor şi pe internet, aici pe CNet.ro evidenţiind mai multe oferte sau situri ce au oferit cadouri, unele chiar zilnice. Unul dintre concursuri, deja cu o oarecare tradiţie, este cel organizat de HP pe mai multe bloguri de limbă engleză din lumea întreagă. Îi spune The HP Magic Giveaway, premiile fiind undeva în total la 6.000 de dolari. Nu are mare relevanţă totalul. Ideea e că pe mai multe bloguri s-a găzduit acest concurs şi că participarea nu a fost limitată la SUA. Eu se pare că nu am fost băiat prea cuminte (se poate, Moşule?), aşa că deşi aştept (cu disperare) un laptop nou, m-am trezit cadou cu un minilaptop (de fapt urmează să îl primesc în următoarele zile). Plus DVD-ul cu Kung Fu Panda.

image

Aceste concursuri au avut reguli diferite de la blog la blog. Unii cereau lucruri aproape imposibile (ex: peste n comentarii pe respectivul sit), alţii să demonstrezi fidelitatea (întrebând ce mâncare preferată are autorul blogului, dezvăluită într-un post obscur din nu ştiu ce lună şi ce zi), alţii diverse chestionare pentru a-şi evalua situl, relaţia cu cititorii ori mai ştiu eu ce.

Şi am mai câştigat luna aceasta ceva. De la acelaşi sit de la care anul trecut am câştigat Office 2007, am pus mâna acum pe licenţa pentru Button Shop 3. Acest program poate vă este cunoscut de când a fost oferit de GiveAwayOfTheDay. Încă îl mai am instalat de atunci, dar licenţa îmi va prinde bine la o reinstalare (de la GAOTD nu se poate). Încă 30usd câştigaţi în decembrie la concursuri.

image

Şi acum morala. Nu am scris pentru a mă lăuda. Dimpotrivă sunt puţin frustrat că m-am pricopsit cu un minilaptop (e vorba totuşi de vreo 1200 lei, minim), când eu am nevoie de un nou laptop. Morala e simplă: în luna decembrie pe internet se dau zeci, sute de premii. Urmăriţi CNet.ro şi alte situri favorite, mai ales blogurile de limbă engleză, mari, pentru a afla de concursuri şi pentru a participa la ele. Cel mai adesea trebuie să pui un comentariu, dar uneori e nevoie de mai mult efort, pentru o opinie pertinentă sau ceva săpări pe net. Dar merită. Eu am participat la 3 concursuri în decembrie şi la 2 am câştigat (chiar mă simt norocos). La anul îmi propun să fiu mai activ în decembrie 🙂 . Merită.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. jürgen.toth spune:

  Felicitari, daca stiam de actiunea HP participam si eu, ca tare imi lipseste un minilaptop cand sunt mult timp pe drum sau in vacanta. Astfel de oferte sunt bune si frumoase insa deseori e asa ca se castiga ceea ce nu se asteapta. Si eu m-am pricopsit cu cate o licenta pentru doua programe pe care nu imi pot inchipui ca le voi folosi in viitorul apropiat, iar licenta nu mi-o cumpara nimeni.

 2. radu.capan spune:

  In decembrie 2009 vom incerca sa punem atunci un articol actualizat de fiecare data cand gasim un nou concurs pe net. Concursul HP nu e la prima editie (in 2007 nu am concurat), a fost pe n situri celebre si chiar nu m-am gandit ca trebuie evidentiat aparte.

 3. jürgen.toth spune:

  Nu am vrut sa se inteleag ca repros, doar ca constatare genul „unde dai si unde crapa” ca balans intre asteptari si impliniri. Daca imi este permis adresez intrebarea: Cine are interes pentru o licenta pentru programul Edraw Max Diagram Creator si o alta pentru DriveCrypt? Informatii se gasesc pe Google destule.

 4. radu.capan spune:

  Button Shop e oferit astazi iarasi gratuit de GAOTD. Intre timp a aparut versiunea 4, dar… asta e… va puteti bucura de versiunea 3 doar azi gratuit. Detalii (click) aici.

 5. moroshan spune:

  Asteptam semnalarile, maestre…
  Acusik vine Mos… NET!!!
  Doar ca vad pe alte site-uri si vesti care nu-s deloc imbucuratoare: http://saccsiv.wordpress.com/2009/11/05/e-cam-gata-saptamana-aceasta-se-desfasoara-la-seul-un-tratat-secret-ce-va-ruina-internetul/ Ar putea cineva sa ne „linisteasca” in legatura cu asta? Doar daca este cu chip! Mssssssssss 😉


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *