MS Office: creaţi calendare (I)


Am văzut ieri cum se pot face felicitări cu MS Word 2007. Similar se procedează şi cu calendarele. New, Calendars şi alegem 2009 calendars. Vom găsi o listă lungă de propuneri. Având Office-ul în engleză şi calendarele sunt în engleză. Dacă vă aflaţi în aceeaşi situaţie e bine să urmăriţi calendarele pe care scrie Mon-Sun, adică cele care încep săptămâna cu luni (implicit începe la americani cu duminica). Şi aşa vă va rămâne să mai faceţi unele înlocuiri, fie de iniţiale fie de nume de luni. Dar efortul va fi oricum mai mic decât să creaţi unul de la zero. Sunt calendare cu o lună pe o pagină, cu două sau şase luni pe o pagină, dar şi cu toate lunile într-o pagină.

image

Majoritatea sunt simplu text, eventual cu ceva fundal colorat, minimalist. Sunt şi unele calendare cu fotografii, după cum puteţi vedea în captura de mai jos. Dacă aveţi o imprimantă color şi vă permiteţi tipărirea… atunci succes.

image

Dacă vreţi să aveţi calendarele direct în limba română (probabil merge din MS Office 2007 în română, nu ştiu sigur, ce ştiu e că) puteţi folosi şabloanele online. Atenţie: pentru descărcare se face verificarea autenticităţii MS Office-ului instalat. Pentru comoditate v-am pus în această arhivă cinci calendare.

image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. alecsandru spune:

    Stii cum se face si cu Word 2003??? 😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *