SunaGratis.ro


În special în aceste zile probabil mulţi ar avea de dat telefoane în străinătate, unor rude sau prieteni. Ar putea prinde bine un serviciu pe care personal nu l-am testat. Domeniul telefoniei nu mă interesează prea mult, dar aceasta nu înseamnă că nu ţin un ochi deschis spre oferte interesante. Dacă cineva a testat, l-aş ruga să ne împărtăşească experienţa sa prin comentarii. Dar să vedem despre ce e vorba. SunaGratis este un serviciu gratuit prin care poţi efectua apeluri telefonice internaţionale gratuite, către destinaţii fixe şi mobile din toată lumea. Lista destinaţiilor accesibile cuprinde în special reţelele fixe internaţionale, dar sunt incluse şi reţele mobile din anumite ţări.

image

Continui cu citările de pe sit. Cum funcţionează? Simplu! Sună la 0318.10.3000 şi un robot telefonic îţi va cere să introduci numărul internaţional pe care vrei să îl apelezi. Dacă numărul face parte din lista destinaţiilor accesibile prin acest serviciu, apelul va fi iniţiat imediat. În caz contrat vei fi înştiinţat că destinaţia nu este apelabilă. Poţi vedea lista destinaţiilor accesibile aici. Apelul tău către numărul 0318.10.3000 va fi tarifat de operatorul de telefonie al cărui abonat eşti, conform planului tău de tarifare, iar pentru apelul internaţional, iniţiat de SunaGratis nu plăteşti nimic. Mai mult, dacă ai minute naţionale gratuite în planul operatorului tău, atunci convorbirea este total gratuită! În prezent serviciul poate fi apelat din reţelele următoare: Romtelecom, Vodafone, Orange, Zapp şi Cosmote. Serviciul nu poate fi utilizat din reţele UPC şi RDS. (Ah, iar eu am UPC!)

Am încheiat cu citatele. Dacă vreţi să vedeţi ce spune lumea despre acest serviciu, vedeţi forumul. Nu uitaţi: aşteptăm impresiile voastre în comentarii dacă aţi testat serviciul şi aveţi o opinie.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (11 evaluări, media: 3,73 din 5)
Se încarcă...

19 comentarii

 1. marian spune:

  Folosesc acest serviciu de peste un an. Important e sa ai minute gratuite pe plan local la Orange sau Vodafone, si vei fi taxat din acele minute. De foarte mult timp folosesc si serviciul fax2mail si mail2fax. Este extraordinar.

 2. grebe4us@yahoo.com spune:

  Ce se intampla ca site-ul a disparut de ieri si robotul nu te mai anunta ca ai sunat la serviciul Suna gratis?
  A dat faliment? Mare pacat, ca toti din strainatate se miaru ca exista asa ceva in Romania, unde toate se platesc si sunt scumpe!
  Se pare ca minunea a tinut e adevart ca nu trei zile, dar oricum nu prea mult.

 3. Flavia spune:

  Incercati de pe noul numar: 031.270.1270, dar numai dupa 18 seara am inteles ca merge (adica nu e taxabil) si numai de pe ROMTELECOM!
  Pt mai multe detalii intrati pe site-ul: http://www.sunagratuit.ro

 4. Eugenia spune:

  Am folosit serviciul pentru convorbiri cu Spania mobil. Am incarcat contul prin mail, cu card. De ce acum nu mai gasesc acel formular? Am fost foarte multumita de calitate si de pret. Dar „traim in Romania” si cum te obisnuiesti cu un lucru bun, acela dispare?

 5. Mihai spune:

  Folosesc 0312701270 si functioneaza foarte bine cu Canada si Spania. Pe mobil nu am sunat ptr ca nu am avut nevoie, dar e placut sa stai cu orele la telefon si sa nu platesti nimic. 😉

 6. Gabriel spune:

  De ceva timp mi-am facut cont la vorbestegratis.ro unde am platit 69 RON si primesc timp de 4 luni 300 de minute internationale gratuite si in afara de asta mi-au returnat si 10 euro in cont si pot suna si pe mobil cu acesti bani… Dupa parerea mea se merita din plin.

 7. Nicu spune:

  Cred ca serviciul nu mai functioneaza. In loc de INTRODUCETI NUMARUL robotul ar trebui sa spuna: GATA CU POMANA.

 8. Cristina spune:

  Serviciul nu mai functioneaza. Fara nici o alta informatie: daca e temporar ori definitiv. Asa mi s-a spus de la NET CONNECT.

 9. razesul spune:

  Pana acum o luna toate buna si frumoase mai ca te mirai ca… poate nu sint din Romania? Si… acum o luna a inceput lucru romanesc…. sunam la numarul initial, la inceput nu raspundea robotul, la vreo 3 apeluri consecutive robotul imi dadea alt numar si bineinteles il formam si la vreo 3 apeluri apeluri consecutive raspundea robotul si vorbeam. Dar dupa o ora daca incercam la al doilea nr de telefon dat imi dadea nr inexistent si o luam de la capat cu vechiul numar iar vreo 3 apeluri, alt numar, si tot asa intr o saptamana au schimbat cel putin 10 numere. Bineinteles asta au costat toate minute nationale cca 30 la o sedinta de telefonie cu tot cu vorbit.

 10. Mihai spune:

  Eu nu inteleg ce nu merge ptr ca eu folosesc 0312701270 si functioneaza. Sigur, numai pe fix, dar l-am folosit si astazi.

 11. Cristi spune:

  Am incercat azi si merge nr 0312701270.Este 12:30 si inca vorbim. De mai gaseste cineva alte nr valabile… 😉

 12. Vilcica spune:

  Am tot incercat de pe toate numerele ce le am si nu mai merge nici unul. Care poate sa imi spuna ce se intimpla si daca aveti un nr. de pe care puteti suna, rog sa mi-l dati si mie.

 13. Georgiana spune:

  Am incercat aseara sa folosesc 0312701270 si din pacate nu imi mai merge. Mai stie cineva alte astfel de numere de telefon? Este foarte placut sa auzi persoana draga si nu as vrea sa existe o zi fara sas pot face asta… de-ajuns ca ne desparte distanta. 🙁

  Va rog frumos care mai stie alte numere sa le posteze, va rog din tot sufletul meu.

 14. mihaela spune:

  Serviciul e super, eu l-am folosit pina de curand de pe Romtelecom, sunand la nr. 0317707123, dar nu se poate accesa din toate orasele, sau nu stiu explicatia exacta, deoarece eu l-am recomandat si altor prietene si nu l-au putut folosi (si anume – ori e numai ocupat, ori in mom. cand suna, nu se face cuplarea cu robotul si dupa mai multe apeluri vine tonul de ocupat)
  Clar e ca din Bucuresti mai poate fi folosit; in mom. cand este format nr. raspunde operatoarea si spune ca serviciul poate fi accesat si din reteaua Cosmote, dupa care spune: introduceti numarul). Daca cineva mai are alte informatii…

 15. daniel spune:

  … la mine nu afunctionat niciodata!!!

 16. daniela spune:

  Ultimul nr pe care il formam pt strainatate era 0317705424 acum nu mai e valabil fratilor.
  Pai… vorbim gratis sau nu?

 17. Gizela spune:

  Va rog sa folositi noul numar 0317705238 pentru a vorbi gratis in strainatate. De la telefonul meu functioneaza. Multa bafta!!!

 18. reladigital spune:

  E clar ca e pacaleala pentru fraieri. Nr. e din reteaua RDS. Si e taxabil. Va tras teapa.

 19. reladigital spune:

  p/s: Luati legatura cu RDS si intrebati de numarul acesta si vedeti ce va spune. Va veti convinge ca nu e gratis, cel care detine nr. face banu’ gros de pe urma naiviilor care suna. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *