Doar azi gratuit: TweakRAM şi Pirate Stories: Kit & Ellis


Ne oprim pentru prima oară în 2009 la ofertele GiveAwayOfTheDay. Oferta include astăzi programul TweakRAM (descărcaţi de aici), care în mod normal costă 20usd. Descrierea programului ne spune că acesta optimizează memoria, ajutând calculatorul să meargă mai rapid şi mai eficient. Cum? Defragmentează memoria, creşte eficienţa CPU şi a cache-ului plăcii de bază. E foarte probabil că aţi mai auzit de astfel de programe (de exemplu acesta, românesc). Am vrut să văd ceva referinţe despre program, dar pe Download.com de exemplu nu există nici un comentariu. Deci nimic pozitiv sau negativ. Programul tocmai a ajuns la versiunea 6.3.10.30.

image

Cea de-a doua ofertă e, conform tradiţiei, un joc. Pirate Stories: Kit & Ellis (descărcaţi de aici) e un match three clasic, pus pe firul unei poveşti. Tot 20usd ar face în orice altă zi decât astăzi.

image image

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Razvan spune:

  Programele gen TweakRAM care spun că optimizează RAM-ul sunt o prostie din cauza modului de funcţionare a RAM-ului (mai multe detalii pe wikipedia). Cât despre optimizarea CPU-ului şi a cache-ului… În ce sens le optimizează? Overclockează CPU-ul? Mai adaugă nişte instrucţiuni? Vine cineva cu un ciocan şi lărgeşte cache-ul?
  Deci, în concluzie, nu vă încredeţi în astfel de programe pentru că sunt nefolositoare…

 2. nadra spune:

  Nu pot sa descarc jocul pirates stories kit&ellis. Cum trebuie sa descarc?

 3. radu.capan spune:

  Dati timpul inapoi la data articolului (cand a fost valabila oferta, adica 3 ianuarie 2009) si urmati linkul pentru descarcare (unde scrie „descarcati de aici”).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *