90% reducere la DreamHost


În căutare de hosting? S-ar putea să fie ziua Dvs norocoasă. Am citit aseară pe QuickOnlineTips.com despre o ofertă de iarnă specială. Cu codul promoţional 202, plătind pe 2 ani, ai o reducere de 95%. Am încercat aseară dar, surpriză, DreamHost era jos (hmmm… interes mare, dar bulină neagră pentru DreamHost). În comentariile la blogul amintit unii spuneau că au reuşit, alţii (non-americani) că nu. Aşa că nu am scris nimic, mai ales că oferta expira ieri. De dimineaţă m-am gândit să mă uit şi am văzut că oferta s-a extins până în 4 ianuarie, dar cu 90% (poate în 5 ianuarie va fi cu 85%? nu ştiu…). Adică – să trecem la cifre – în loc de 214,8 usd trebuie să scoateţi doar 21,48 usd (adică vreo 65 de lei).

image

Am testat şi eu oferta, fără să merg până la capăt. Ceea ce înseamnă că există posibilitatea ca ea să nu fie totuşi aplicabilă în afara SUA. De scris nu scrie însă nimic despre o limitare geografică. Dacă ar fi, rămâne oricum oferta “publică”, cu reducere nu de 90% ci de 50%, după cum puteţi vedea în captura de mai sus: 107,4 usd pentru doi ani (codul promoţional 224… iar cu 223 puteţi avea 60%). Reţineţi că după aceşti doi ani plata revine la “normal”. Ceea ce la DreamHost e tot rezonabil, dar nu chiar cadou cum vine acum cu 90% reducere.

image

Încă un lucru important: nu luaţi această semnalare ca o recomandare. Nu am testat serviciile DreamHost deci nu pot vorbi despre ele. Puteţi citi aici motivele pentru care QuickOnlineTips recomandă acest serviciu de hosting.

Şi în fine, mai e de spus că această ofertă cu termeni de “nelimitat” (la spaţiu, lăţime de bandă şi domeniu) e bună pentru proiecte personale. Să nu vă închipuiţi că vă faceţi o firmă de hosting luând un astfel de pachet şi găzduiţi zeci/sute de situri. Deşi nu am folosit DreamHost aproape sigur cazarea se face pentru un domeniu principal, toate celelalte subdomenii figurând de fapt ca (sub)foldere în contul principal. Veţi putea crea conturi FTP distincte, dar posesorul unui cont, cu cunoştinţe PHP, va putea naviga prin conturile altuia. Deci trebuie ca Dvs să fiţi posesorul (administratorul) unic al domeniilor. Nu ştiu dacă am fost clar. Oricum, reţineţi că nu e o ofertă pe care să puneţi mâna crezând că apoi puteţi revinde spaţii altora. Pentru proiecte personale poate merge însă foarte bine.

PS: Dacă cineva parcurge procesul până la capăt poate ne spune dacă merge din România. Din Orientul Mijlociu a mers, după cum raporta în comentarii cineva la QuickOnlineTips.

PS2: Azi, 5 ianuarie, văd că oferta cu 50% e tot valabilă, prelungită cu încă o zi. Nu am testat şi celelalte oferte dacă au fost prelungite. Puteţi testa…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Darius spune:

    Dupa 2 ani de zile poti sa renunti si sa-ti faci alt cont. Poate tot cu promotie. 🙂

  2. radu.capan spune:

    Descarcandu-ti inainte siturile nelimitate de dimensiune nelimitata pe harddiskul nelimitat pentru a le republica in noul cont nelimitat. 😉


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *