Tipăriţi activităţi pentru copii


Pentru părinţi o imprimantă poate fi un ajutor ideal. Poţi rapid tipări diverse fişe pentru copii, fie că e vorba de pagini de colorat, probleme de matematică/logică sau diverse jocuri. Eu de exemplu m-am folosit zilele acestea de situl PrintActivities.com. Da, arată a sit de pe vremea bunicilor noştri (ca design), dar conţinutul e util.  Ce fel de activităţi se găsesc? Color by numbers sunt nişte fişe în care se indică cu cifre ce culori să se folosească. Prin colorare se va dezvălui un anumit desen. Coloring sunt clasicele desene de colorat. Dots-by-Dots cere unirea punctelor în ordinea numerotării lor, de asemenea pentru dezvăluirea unui desen.

image

Paper Games oferă baza pentru jocuri precum spânzurătoarea, x 0 şi altele. Crosswords sunt clasicele rebusuri. Fiind un sit în limba engleză evident şi rebusurile sunt în limba engleză. Cum majoritatea sunt pentru copii (mici), pot fi folosite de exemplu pentru verificarea/practicării limbii engleze. Math Practice conţine fişe de matematică. Mazes zeci de labirinturi. Tracing ajută copiii să stăpânească mai bine creionul, prin urmărirea unor contururi. Word Search se referă la careurile cu zeci de litere, printre care trebuie descoperite, pe orizontală, verticală şi diagonală, o serie de cuvinte. Word Jumble sunt acele jocuri cu cuvinte ce trebuie reconstituite după amestecarea literelor (evident, tot engleză). În fine, ultima secţiune este Kid Sudoku şi ştiţi ce conţine: fişe cu careuri Sudoku pentru copii.

Din meniul lateral, stânga, puteţi alege activităţi de exemplu tematic (de iarnă, de Crăciun…). Păcat că sunt atâtea reclame pe acest sit. Puzderie… Trebuie să fiţi atenţi pe unde daţi click. De asemenea vă recomand să folosiţi copy şi paste pentru imagini, în editorul Dvs grafic favorit, în locul tipăririi paginilor web. A! Nu uitaţi şi de o mai veche recomandare: ArmoredPenguin.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (11 evaluări, media: 4,73 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *