Revoluţionar: laptop fără tastatură


Progresul tehnic e năucitor. Cred că toţi cei care când tastează se uită la tastatură, căutând derutaţi unde o fi (de data asta) M sau E se vor bucura să afle că Apple a lansat un model de laptop fără tastatură! Da… Acum scrierea unui text durează mai mult iar fişierele sunt la sute de derulări depărtare, dar ce contează: a dispărut tastatura! E fără îndoială un moment istoric şi nu poţi să nu te întrebi la următoarele laptopuri Apple ce va mai elimina? Poate monitorul? Că oricum ne cam dor ochii după ce ne uităm prea mult… Poate bateria?

PS: Aţi sesizat că materialul nu e de la CNN ci de la ONN, iar O vine de la Onion (ceapă). 🙂

PS2: O farsă de la aceeaşi „ceapă” am prezentat acum doi ani.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. misu183 spune:

  Ciudat… dar uite asa e deschis drumul spre idei revolutionare.

 2. Am mai scris aceste randuri pe un alt blog care scria despre „el”: din cate stiam eu cei de la Onion News fac stiri mai la… misto 😕

  Daca era ceva nu credeti ca aparea intai si intai pe http://www.apple.com/ ?

  Si in plus – cine ar cumpara asa ceva? Unui gamer nu vad cat de util i-ar fi, iar unui programator… nici nu mai zic :)) .

 3. radu.capan spune:

  Evident e la misto (si la misto, mai voalat, am si prezentat mai departe). Cine asculta ce se spune in material isi da seama imediat. E un umor fin. Mi s-a parut insa o poanta faina, ce merita semnalata.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *