De relaxare: şcoala de zbor


Dacă vă gândiţi la o şcoală unde pilotaţi avioane vă înşelaţi. Şcoala de zbor este pentru pui. Pentru pui de găină, să ne fie clar. Pui de găină zboară? Poate în alte contexte nu, dar biluţele galbene cu ochi mari trebuie să zboare în Chicken’s Flyng School, un joc cu o grafică atât de dulce încât nu m-am putut abţine să nu îl recomand imediat. Are o grafică ce va fi fără îndoială atrăgătoare pentru cei mici, dar jocul în sine e unul de îndemânare şi rapiditate astfel că nu e tocmai pentru preşcolari. Puţini mai mari şi merge.

image

Acum despre joc: de-a lungul a 20 de nivele trebuie să ajutaţi un număr de pui să înveţe să zboare. Ei ies din ouă (normal) şi cu câteva clickuri pe ouă puteţi să grăbiţi eclozarea. Apoi un click pe un pui aflat la sol îl va arunca în aer câţiva (centi)metri. Gravitaţia, bat-o vina, va încerca să îi aducă înapoi. Dvs va trebui să îi menţineţi în aer. Cum? Aveţi ceea ce vizual mie îmi pare o solniţă, dar de fapt este un mecanism ce scoate aer cu presiune, o pompă cu mai multe ieşiri, cu ajutorul căreia veţi căuta să ţineţi puii în aer. Atenţie: unele jeturi de aer vin pe lateral, ceea ce înseamnă că ar putea să vă împrăştie puii în aer. În plus pompa are un timp de reîncărcare. Dacă ţineţi un pui suficient de mult timp în aer, cercul verde din dreptul lui se va tot umple până puiul îşi va lua singur zborul pentru a se aşeza pe “rafturile” din stânga. Dacă ajunge la sol nivelul de cunoştinţe de zbor i se resetează.

image image

Trecerea timpului este sugerată de mutarea soarelui din stânga în dreapta. Pe măsură ce progresaţi în joc apar noi elemente, precum paraşutele pentru pui, vulturul care îi sperie, sau acumularea de puncte “spărgând” norii pufoşi. În plus mai bate şi vântul. La un moment dat jocul se transformă într-o nebunie de clickuri… dar probabil unii dintre copii, cu experienţă în astfel de jocuri, vor avea mai multă răbdare şi dexteritate decât adulţii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. pintoi spune:

    E frumos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *