Să construim o Grădină Zoologică împreună cu Bob


Animalele sălbatice au invadat oraşul: elefanţii fac gălăgie mare la operă, crocodilii înoată în piscinele oamenilor, pinguinii îşi fac de cap în magazinul de îngheţată… Copiii mici – fiind un joc în principal de recunoaştere de forme şi de culori, acesta se adresează cam celor de grădiniţă – vor trebui să îl ajute pe constructorul Bob, în Bob The Builder Can-Do Zoo, să le construiască la toate o casă potrivită la Grădina Zoologică.

image image

Este nevoie ca părinţii să stea, cel puţin la început, lângă copii, să le traducă din engleză ce au de făcut, dar mai apoi, obişnuiţi cu genul de jocuri, ar putea să se descurce şi singuri – mai puţin poate acolo unde li se spune, nu li se arată, culoarea obiectului pe care trebuie să îl aleagă. Se repetă cam aceleaşi joculeţe, cu alte obiecte şi culori, cu un oarecare grad tot mai mare de dificultate. Astfel, trebuie să găsească pe sub frunze uneltele pierdute, să aşeze în cutii etichetate uneltele împrăştiate, să vopsească garduri respectând secvenţa de culori dată, să umple remorci cu materialele necesare…

image image image

La sfârşitul fiecărui joculeţ, primesc câte un abţibild cu diferite imagini. La finalul jocului – care nu durează prea mult, căci sunt numai vreo cinci animale la care trebuie să le construiască o casă – pot folosi abţibildurile pentru a realiza propriile lor scene la Zoo, aşezându-le pe nişte fundaluri date. Iar dacă doresc să reia de la început jocul, pot câştiga mai multe abţibilduri pentru a-şi decora scenele – dacă se descurcă bine la nivelul Easy, le puteţi creşte nivelul de dificultate. Pot relua joculeţele care le-au plăcut mai mult, în modul Free Play, şi aici la diverse nivele de dificultate. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *