Avira AntiVir Premium pentru şase luni


O nouă ofertă de la Avira: Avira AntiVir Premium poate fi folosit pentru şase luni folosind o promoţie specială. Au scris despre ea astăzi ambele bloguri pe care le recomandam recent. Atenţie: putem să ne facem că nu pricepem germana (mda, majoritatea chiar nu o pricepem), dar stă scris clar: Exclusiv pentru PC-World, şase luni gratuite (cel puţin aşa îmi traduce Google). Aceasta înseamnă că probabil oferta este pentru abonaţii revistei PC-Welt… rămâne să alegeţi Dvs dacă vă consideraţi abonat sau nu 😉 . Tot procesul de înregistrare începe de aici.

image

Nu vă lăsaţi intimidaţi de pagina în germană. În formular vi se cere titlul, prenumele, numele, adresa de email şi ţara. Apăsaţi butonul formularului şi veţi primi aproape imediat un email cu licenţa (cu un fişier ce conţine cheia de validare a licenţei). Click pe butonul din noua pagină, după care veţi putea descărca programul (discheta albastră cu săgeată verde). Computerică oferă un fel de ghid vizual pentru instalare (şi ne atrage atenţia că produsul Avir a fost produsul anului 2008 după XtremPC).

Practic astfel de oferte apar periodic. De exemplu de aici puteţi pune mâna pe o ofertă în engleză, nu în germană, dar doar pe 3 luni (promoţia Dennis, ce-o fi şi aceea), pentru acelaşi antivirus. Căutaţi de exemplu Avira AntiVir Premium promotion, schimbând eventual numele pentru un alt antivirus, sau adăugând 2009 dacă vreţi să găsiţi ceva mai recent. Cu ceva săpături pe net se pot găsi frecvent astfel de oferte.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. aerosoul spune:

  Avira Antivir a fost considerat produsul anului de catre Av-Comparatives.org, care se ocupa cu testarea periodica de produse antivirus (un site de referinta dupa parerea mea).

  Mentionez ca folosesc versiunea free de vreo 2 ani, am renuntat la un moment dar, am incercat Nod si Bitdefender trial, si n-am mai rezistat: intr-o luna am revenit la Avira Antivir Free…

 2. radu.capan spune:

  Ce inseamna „n-am mai rezistat”? Probleme tehnice? Care? Eu folosesc Bitdefender de vreo 3 ani si sunt multumit.

 3. andrei spune:

  Mie mi-a zis ca am un an. Am descarcat un cod, dar sincer nu stiu daca merita sa imi schimb antivirusul (am AVG free si nu ma plang deocamdata).

 4. Neji spune:

  Am luat versiunea in germana, cum pot sa schimb limba in engleza?

 5. radu.capan spune:

  Eu am descarcat antivirusul de pe situl in engleza si am folosit cheia luata pe „filiera” germana.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *