Lost Realms: Legacy of the Sun Princess


Lost Realms: Legacy of the Sun Princess este un joc standard de gen hidden objects, cu o atmosferă frumoasă şi cu personaje interesante. O tânără are vise persistente despre un imperiu incaş dispărut. În cele din urmă se decide să meargă în Peru pentru a investiga la faţa locului, şi prietena ei cea mai bună, deşi sceptică, o însoţeşte în această călătorie. Acesta este începutul aventurii în care, în compania unei frumoase fecioare care îi apare ca un spirit călăuzitor, o vom ajuta să găsească piesele coroanei pierdute a împăratului incaş.

image image

Majoritatea obiectelor de găsit sunt de dimensiunile lor naturale şi potrivite cu contextul, deşi mai apar uneori şi linguri sau perii imense atârnate de tavan. Din păcate cele mai multe scene sunt destul de întunecate, unele obiecte foarte mici, şi detaliile se văd cam în ceaţă. În plus, o opţiune ciudată de design a fost aceea de a face scenele mai mari decât ecranul, aşa că este destul de deranjant faptul că atunci când mişcaţi mouse-ul, imaginea se deplasează, pentru a mai dezvălui alte detalii – unele obiecte căutate se găsesc chiar aici. Să nu vă aşteptaţi ca bucăţile din coroană pe care trebuie să le găsiţi să arate ca dintr-o coroană cum am desena-o noi unui împărat; dacă urmăriţi benzile desenate cu povestea jocului, veţi vedea că este mai mult ca un fel de cască, iar bucăţile vor fi diferite obiecte aurii.

image image image

La începutul jocului vi se cere să alegeţi între modul relaxat sau de aventură – diferenţa este că aveţi 20 sau 10 minute pentru găsirea tuturor obiectelor dintr-un nivel – atenţie că se pot scădea două minute din timp dacă daţi prea multe click-uri la întâmplare unul după altul. Beneficiaţi încă de la început de şase hint-uri; dacă doriţi mai multe, puteţi să jucaţi nişte mini-jocuri, unul de dexteritate, unul de memorie şi unul cu obiecte ascunse – puteţi să alegeţi care dintre ele vi se par mai uşoare pentru a le juca chiar de mai multe ori -, în urma cărora veţi mai primi hint-uri. Sunt mini-jocuri şi în povestea principală; acestea pot fi sărite, dar atunci pierdeţi toate hint-urile. Dacă vă place însă în mod special vreunul dintre joculeţe, puteţi să îl rejucaţi de la opţiunea Log din meniul principal.

Dacă vă blocaţi în acest joc apelaţi la această pagină pentru ajutor.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *