Glary Utilities: free şi pro


Astăzi GiveAwayOfTheDay.com oferă versiunea comercială (pro) a programului Glary Utilities. Oferta se găseşte aici iar programul trebuie să îl descărcaţi de aici (5MB). Normal programul costă 40usd, dar astăzi puteţi pune mâna pe el gratuit. Important: programul are şi o versiune gratuită care este suficient de bună, chiar dacă – evident – nu la fel ca cea comercială. Versiunea gratuită oferă următoarele servicii: optimizarea, curăţirea şi creşterea vitezei Windowsului; protejarea intimităţii; blocare împotriva la spyware, troieni şi adware; corectarea anumitor probleme din anumite aplicaţii; interfaţă prietenoasă. Programul are interfaţa tradusă în multe limbi printre care şi româna (mulţumim din nou lui Alexandru Bogdan Munteanu).

image

Versiunea comercială, pe care o puteţi instala gratuit până mâine, vine cu ceva facilităţi suplimentare dintre care mai vizibil e doar faptul că poate rula în background, automat. Nu ştiu câţi doresc o aplicaţie în plus care să ruleze tot timpul. Eu prefer la cerere (on demand). Dar rămâne să alegeţi Dvs. În comentariile de pe GAOTD am văzut mulţi scriind foarte mulţumiţi de acest program (unii de versiunea gratuită, alţii de cea comercială). Dacă nu aveţi un program similar gratuit poate îl veţi dori pe acesta (are şi versiune portabilă!).

Dacă încă nu cunoaşteţi oferta GiveAwayOfTheDay, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul (comercial) este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. nelu b spune:

  Un program util. Multumim de semnalare. Am transmis mai departe.

 2. Tony spune:

  Multumesc. Mai multe programe de acest gen va rog. 😉

 3. Cristian Diaconu spune:

  Diferenţele dintre versiunea gratuită şi cea cu plată sînt infime. E vorba doar de faptul că versiunea cu plată poate realiza întreţinerea SO în mod automat (la un interval de timp stabilit de utilizator) şi de faptul că poate fi folosită în firme/companii (versiunea gratuită poate fi folosită doar de persoanele particulare).

  Chiar dacă cineva reinstalează Windows şi pierde astfel licenţa oferită de GAOTD, poate instala versiunea gratuită care e la fel de bună.

 4. O. Doru spune:

  Un program care imi era necesar. Multumesc.

 5. parerea mea spune:

  Parerea mea este ca asa-zisii ‘traducatori’ de software ar trebui sa cunoasca foarte bine limba romana… Cat de caraghios ‘suna’
  ‘reparatorul de scurtaturi’ sau ‘curatatorul’ registrului? Haha…
  In alta ordine de idei , aveti un site extraordinar , chiar ‘cool’ hihi ..si va multumesc pentru toate informatiilor oferite.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *