Creaţi-vă propriul erou Marvel


Benzile desenate Marvel (Marvel Comics) nu cred că au prea circulat pe la noi în vechiul regim. Cel puţin eu nu îmi amintesc decât eventual de Garfield, Tintin sau Asterix. Oricum, de ceva vreme eroii Marvel au devenit populari în lumea întreagă datorită unor filme care ni i-au introdus pe Omul Păianjen, Cei 4 Fantastici, X-Men, Hulk, Omul de Oţel şi pe mulţi alţii. În paranteză fie spus, la 28 decembrie SmashingMagazine a publicat un articol intitulat The Celebration Of Cartoons and Comic Strip Art. Veţi găsi acolo prezentate benzi desenate de pe mai toate continentele lumii, cu legăturile aferente pentru explorare mai în adâncime.

image

Dar ceea ce doresc să vă prezint acum, conform capturii de mai sus, este o mică aplicaţie flash de la secţiunea pentru copii a sitului Marvel.com. Create Your Own Super Hero vă permite, evident, să vă creaţi propriul Dvs super erou. Puteţi porni de la “profilul” unui bărbat (slab sau gras) sau al unei femei (doar… slabă). Apoi “decoraţi” cu tot felul de elemente, de la nas, urechi, guri în n modele, până la elemente de costumaţie. Multe pot fi şi colorate, iar creionul cu radieră vă ajută să ştergeţi dacă v-aţi răzgândit în final asupra vreunui element.

La final puteţi salva ceea ce aţi creat. Va fi o imagine (după unele decupări de rigoare) cam de 440×550, ceea ce înseamnă că e mai mult decât necesar pentru un avatar de exemplu 😉 . Sau poate veţi folosi imaginea ca parte a designului blogului personal. Sau cine ştie ce alte idei veţi avea.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *