Fractalius: plugin Photoshop


Fractalius este un plugin Photoshop care nu a mai fost actualizat din octombrie 2007 dar poate fi folosit cu succes. Da, preţul e cam mare (40usd) dar apreciaţi în continuare dacă este justificat sau nu. Ce face el? Citez din engleză: “Fractalius plugin creates unusual, eccentric artworks in a single step. The effects are based on extraction of so-called hidden fractal texture of an image. You can also simulate various types of exotic lightings and high realistic pencil sketches.” Dacă această definiţie nu v-a spus prea multe, atunci priviţi la captura de mai jos care cu siguranţă e mai grăitoare. Huh! Nu e un efect vizual teribil? Fantomatic cumva…

image

Acest plugin îşi are mulţi fani care publică prelucrări de exemplu în grupul Flickr Fabulous Fractalius. Sunt peste 2.000 de imagini dar doar unele îşi merită titlul de fabulous. Aveţi mai jos un exemplu cu imaginea originală şi imaginea prelucrată. Am găsit imaginea dintr-un articol din decembrie ce strânge mai multe imagini cu animale fractalizate. Desigur, exemple se găsesc şi pe pagina pluginului.

image image

Încă trei exemple de final… Nu am testat personal pluginul dar cânda o voi face. Pe mine cel puţin imaginile m-au convins.

image image image


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. stingue spune:

    Pai cum fac sa-mi apara asa la o poza?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *