Farm Frenzy 3 – Pizza Party


Pentru fanii Farm Frenzy – şi după comentariile la prezentarea părţii a doua a jocului, nu au fost puţini – cred că ar ajunge să spun: "A apărut Farm Frenzy 3!", şi cu aceasta să îmi închei recenzia. Nu cred că ar avea nevoie de mai mult ca să îşi cumpere şi această parte a treia. Dar să nu se aştepte la schimbări foarte mari în joc. Grafica seamănă foarte mult, un singur animal din lista celor pe care le putem cumpăra s-a schimbat – nu mai avem gâscă, dar avem capră, şi este aceeaşi idee de joc, doar că acum produsul final pe care îl obţinem nu mai sunt torturile, ci pizza – dar nu chiar de la început, ci după multe nivele de "muncă asiduă" la fermă. Dacă simţiţi că sunteţi suficient de experţi în joc, puteţi sări însă peste nivelele de început, "educaţionale" – vreo 10 -, direct la cele în care pregătiţi pizza, dar e destul de mare provocarea să începeţi de la ele, poate veţi vrea totuşi să o luaţi mai uşurel.

image image

Aşadar, pornind în general de la câţiva bănuţi şi câteva găinuşe, avem la fiecare nivel un anumit ţel de atins – să producem un anumit număr de saci de praf de ouă, sau atâta aluat, sau să avem un anumit număr de găini ori o sumă anume de bani… Pentru aceasta trebuie să "administrăm" cât mai bine banii şi celelalte resurse, cumpărând sau nu mai multe găini şi mai apoi alte animale domestice; având mereu grijă ca animalele să aibă iarbă şi ca fântâna să fie plină cu apă; construind şi îmbunătăţind făbricuţele de care avem nevoie; fiind atenţi să nici nu rămânem fără bani, aşa că trebuie să fim cu ochii pe resursele financiare şi să hotărâm ce produse să mai vindem din când în când; prinzând rapid în cuşcă, cu click-uri succesive, urşii care şi de data aceasta vin şi ne atacă animalele… Noroc că dacă îi prindem, facem bani buni pe ei!

image image image

Din nou, dacă terminăm fiecare nivel într-un anumit timp, putem primi mai multe stele ca bonus, utile la magazin pentru a ne "cumpăra" posibilitatea de a îmbunătăţi depozitul de produse, camionul pentru transportul mărfurilor spre vânzare la oraş, fântâna… Se poate să fim nevoiţi să reluăm unele nivele, la alegere, pentru a mai obţine stele în plus, anumite nivele neputându-le juca dacă nu avem diferite facilităţi. Putem uneori să alegem între două sau trei nivele la care să mergem, după cum ni se pare că suntem mai bine pregătiţi. După cum vor constata cunoscătorii jocului, nu am avut până aici ceva noutăţi importante. Atunci când veţi ajunge la a pregăti pizza – şase feluri diferite, cu diferite ingrediente – va fi o experienţă nouă, cu provocarea şi de a ţine minte diferitele reţete, diferitele produse pe care mai trebuie să le cumpăraţi. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (11 evaluări, media: 4,64 din 5)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. Dinu spune:

  Super. Il vreau!

 2. andreea spune:

  De ce nu mai creati si o parte a patra. Este foarte frumos jocul si cred ca tuturor le-ar placea sa afle ca exista si Farm Frenzy 4 sau 5 sau 6…

 3. Ramona spune:

  Super fain jocul! Il vreau :* .

 4. diana spune:

  E fain jocul, dar vreau si Farm Frenzy 4.

 5. Cristina spune:

  Super jocul… il vreau si eu!

 6. bebe spune:

  Jocul e tare dar nu stiu sa-l downloadez.

 7. laura spune:

  E super jocul… Il vreau, am incercat sa-l iau si nu ma pot juca deca o ora si pe cand mi-e lumea mai draga atunci ma scoate afara.

 8. alina spune:

  Este foarte frumos jocul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *