ScreenToaster 2.0


Am primit recent prin formularul de contact un mesaj de la ScreenToaster. Dacă vă amintiţi, am scris în noiembrie despre acest interesant şi promiţător serviciu. Ei bine, mesajul de la ScreenToaster ne semnala nişte noutăţi cu speranţa că le vom face cunoscute. Desigur! Iar entuziasmul ne este acum mai mare pentru că ScreenToaster 2.0 este ieşit din beta, deci accesibil oricui, precum şi cu următoarele noutăţi (preluăm din email):

– Live audio capture
– Embed webcam in screen capture
– Accelerated or slow-motion playback
– Pauses during recording
– Download the completed screencast (experimental)
– Redesign and improved content organization
– Personal profiles

screentoaster

Poate vă amintiţi că în toamnă nu putea înregistra imagine şi audio simultan: acum se poate. Nici nu puteai salva înregistrarea: acum se poate (format avi). Încă unele funcţionalităţi sunt în lucru, încă unele lucruri scârţâie, dar rămâne un lucru excepţional: fără să instalezi vreun soft (hmmm… aproape… pentru că ai nevoie de flash şi java, ambele existente deja în 99% din cazuri) poţi face imediat o înregistrare pe care apoi să o inserezi într-o pagină web.

Mai jos vedeţi un test. Zilele trecute mă întreba un prieten cum să facă să nu mai salveze din Word în format DOCX că dă prietenilor din fişiere şi ei nu au Word 2007. I-am explicat… dar puteam filma într-un minut. Vedeţi mai jos. Nu e o claritate de HD dar se poate face full screen şi calitatea e OK, zic eu. Jing scoate mai bine parcă. Cu Alt+S începi şi întrerupi înregistrarea. Când ai ajuns la înregistrarea dorită dai să se încarce pe server. Până atunci tot ce faci este local.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *