Premium Free WordPress Themes


Nu ştiu dacă doar mie mi se pare sau chiar există o (oarecare) contradicţie între Premium şi Free. Când vezi pe internet un plan premium, sau în cazul nostru o temă WordPress premium ştii că trebuie să scoţi un ban din buzunar, nu? Atunci premium + free vrea probabil să fie o reclamă ce ne spune: temele noastre sunt de nivelul celor comerciale, dar preţul lor este zero. Probabil. Vă invit astăzi – dacă nu ştiaţi deja de acest sit – pe FreeThemeLayouts.com, un sit cu câteva zeci de teme WordPress.

image

Temele sunt adesea destul de încărcate grafic (după gustul meu cel puţin), dar se găsesc şi teme mai curate, mai aerisite. La toate temele – nu cred că sunt excepţie – preţul real este păstrarea legăturilor din subsol (footer). O oarecare dezamăgire vine de la faptul că deşi aparent la toate temele scrie Photoshop PSD Files Included la temele descărcate de mine, la întâmplare, nici una nu avea PSD-ul inclus. (Poate vă amintiţi de un articol pe care l-am scris anul trecut: Temele de calitate dau şi PSD-urile.)

Pentru fiecare temă există posibilitatea de testare (click pe demo). Le-am numărat, acum sunt 50. Sunt şanse mari să găsiţi deci una pe gustul Dvs dacă tocmai doriţi să schimbaţi tema sau să porniţi un blog WordPress.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. Andu spune:

  Salut! Partea cu premium se refera la faptul ca se ofera teme premium free, adica no charge 🙂 .

 2. radu.capan spune:

  O tema premium (asa cum se intelege in general) nu are cum sa fie free, ca de aceea e premium. Si uite astfel raman la opinia ca e o contradictie (probabil de marketing) intre premium si free. E ca si cum eu as spune: ofer servicii contra cost gratuite. Eticheta de premium se pune pe produse/servicii profesioniste contra cost, si nu la altceva. Desigur, e punctul meu de vedere. Important e ca temele sunt oferite gratuit (unde prin gratuit se citeste „lasa linkurile jos in footer ca sa imi creasca PageRank-ul”).

 3. WhiteWolf spune:

  Din ce in ce mai multe locatiile cu teme free ori premium ceea ce, sa recunoastem, nu-i deloc rau. Pe de alta parte, putine spre aproape deloc cele care pomenesc ceva legat de eventuale incompatibilitati cu versiunea curenta stabila a WP-ului. Ori, asta, nu intotdeauna e (hai sa zic) util celor mai putin experimentati. In final, vorba aia: „nimic e bun?” 🙂
  „Important e ca temele sunt oferite gratuit (unde prin gratuit se citeste “lasa linkurile jos in footer ca sa imi creasca PageRank-ul”)” 🙂
  Mai exista si din aceea care cred in gratuitate? 😛

 4. Ovidiu Pal spune:

  Premium se refera la calitatea unei teme.
  Free se refera la pretul unei teme.
  Nu vad contradictia…

 5. jürgen.toth spune:

  Free şi Premium sunt şi temele oferite pe DynamicWP: http://www.dynamicwp.net/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *